Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mekkora volt a legnagyobb emberi fallosz amit valaha láttatok? ÉS hogyan láttátok? Milyen korú volt a "viselője"?
ki volt az? Haver, partner, idegen a wc-n, a studolóban stb.
KORT IS ÍRJATOK LSZ!
Egy csávó akivel a neten ismerkedtem meg és az ő lakásán voltunk. Azt mondta 24 centis neki és ránézésre és az enyémet mellé rakva el is hittem neki. 5 centi vastag is biztos volt.
Ráadásul magas sem volt a férfi, valami 175 cm lehetett. Én 2 méter magas vagyok és 17 centis a farkam. Ő 27-28 éves volt asszem.
És az a durva, hogy passzív volt. Vagyis én dugtam őt. Szemből dugtam, ő pedig verte közben magának.
Mondjuk általában nem szoktam szopni sem, szóval bőven aktív vagyok, de erre kíváncsi voltam és bevettem a számba a farkát.
23/F
Egy holland srác a Szigetről
16 éves 23/6-os
Hármas!
Péniszt nagyobbítani lehet,de nem lehet 30 centis a lábad alá rakni.
Ennyire sz*r az életed hogy ekkorát hazudsz?
Nálam a max egy 23 centis volt, kőkemény, szép makkal, egyenes, kellemesen eres :P
Fincsi volt :P
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!