Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik! Nektek bejött Michael Jackson? Lefeküdtetek volna vele? Fantáziáltatok valaha róla?
Ismerek egy arcot aki meleg, és ő mesélte hogy amikor kamasz volt olyan 13 éves és Jackson még élt és hallotta a tv-ben hogy fiatal fiúkat " molesztált" - persze nem molesztált de ezzel vádolták szegényt- akkor ő teljesen rá volt cuppanva hogy bárcsak őt "molesztálta" volna. csak a egy kérdés. ti is lefeküdtetek volna vele? illetve fantáziáltatok róla?
sztem ez egy normális kérdés. légyszi csak normális válaszokat írjatok!
Nem. Mint nagy rajongója, csak zenei szempontból tudok rá tekinteni. A 80-as évek elején nem is nézett ki rosszul, de nem jönnek be a négerek.
18/F
"persze nem molesztált de ezzel vádolták szegényt"
...........
Mondj nekem egy olyan felnőtt férfit, aki 10-12 éves, IDEGEN gyerekekkel alszik együtt. Még egy normális szülő sem alszik együtt 10-12 éves kölykével, max ha valamiért nagyon muszáj: vendégségben vannak, beteg a gyerek, valami rosszat álmodott stb. Szumma szummarum: az általad olyan nagyra tartott Jackod a XX. század legnagyobb és leghíresebb pedofilja volt.
" gyerekekkel alszik együtt."
ott voltál? mutass egy hiteles forrást erről...
Nem.
A zenéjét viszont szeretem.
én ahogy írtam, tudom hogy felmentették és tudom h nem volt pedofil. ennyi.
am ezt a könyvet hol lehet beszerezni? jah és még valami. az arcával mi történt? mert azért az elég fura. normális ember nem operáltatja magát szörnyeteggé. és nem, most nem a pedofíliára gondolok mint abnormalitás. hanem ki tudja, testkép zavar?
Könyvesboltokban biztos meg lehet venni.
Először is nem hiú okokból plasztikáztatott ha bármit tett a külsejével az azért volt mert szeretett volna normálisan kinézni. Na először is vitiligo nevű bőrbetegségben szenvedett vagyis a bőréből kihaltak a pigmentsejtek és foltokban elkezdett fehéredni.Először a fehér foltokat sminkelték barnára de később annyi lett hogy könnyebb volt depigmentálni az egész bőrét. Emiatt nem mehetett ki a napra sem esernyő nélkül.Ezt nyilván nem vállalta volna be ha nem lett volna muszály. Most képzelj el egy negroid arcberendezésű embert fehér bőrrel.Ez már eleve furcsán néz ki.Plusz egy másik betegség a lupus is roncsolta a külsejét.Később volt egy balesete amiben annyira eltört az orra hogy 2x kelet megműteni.Aztán egy koncert közbe meggyulladt a haja és komoly égési sérüléseket szerzett ami miatt fájdalomcsillapítókat is szedett amire rá is szokott,aludni se tudott. Ráadásul eléggé kikészült mert emiatt persze hogy rászálltak az újságok kitalálták a pletykákat hogy nem akar fekete lenni, leesett az orra(nem értem hogy képes vki ekkora baromságot elhinni) hiába mondta ő el az igazat senki nem akarta neki elhinni.Sőt pont emiatt bántották és alázták meg.Aztán jöttek a pedofilvádak.Azok után teljesen összeroppant nem tudott aludni,stresszelt ez pedig kihatott nem csak az egéségére de a külsejére is.Rengeteget szenvedett pedig ja valaki hát ő nem ezt érdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!