Jackas55 kérdése:
Omer Bhatti Michael Jackson gyereke?
Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 12:46
1/12 anonim válasza:
Tudomásom szerint nincs rá bizonyíték de szerintem nagyon hasonlítanak :) és láttam már régebbi képeket amin Michael van a fiatal Omarral szóval valószínűnek tartom.
3/12 A kérdező kommentje:
Hát ez a bizonyíték hogy nagyon hasonlitanak :) Szerintem is az övé :)
Aki azt irja hogy nem,miért hiszi azt hogy nem?
2015. nov. 13. 15:43
4/12 anonim válasza:
Anyukája norvég , apukája pedig pakisztáni.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen azt énis láttam a szülei kivannak irva a wikipédián:)
De nincs az apjával közös képe sehol,csak Michaellal,és tényleg nagyon hasonlitanak.
2015. nov. 15. 14:39
6/12 anonim válasza:
Ráadásul Omar ma is sokat van eggyütt MJ többi gyerekével Princcel,Parissal és Blankettel.
8/12 anonim válasza:
Eddig keményen álltam az igazam mellett, miszerint nem..
De nem tudtam nem észrevenni Blanket és fiatal Omer közti hasonlóságot...
Arra is gondoltam, hogy Omer anyja lehetett esetleg a béranya, akitől Blanket van??
9/12 anonim válasza:
Felesleges kombinálni mert úgyse fogjuk megtudni biztosan.
10/12 anonim válasza:
Tényleg nem fogjuk biztosan tudni... De Omer rapper, és szinte minden zenéjében elmondja, hogy az Ő fia... Vagy céloz rá. És tényleg nagyon hasonlítanak...
Csk vajon mi oka lehetett Mike-nak, hogy ne vállalja fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!