Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Michael Jackson él?

Michael Jackson él?

Figyelt kérdés

Már nem tudom mit higgyek. Rengeteg videó van arról hogy Michael él és hogy állítólag előre "megrendezte a halálát.

Ha belegondolok lett is volna rá oka,mert amennyien bántották,hiába volt már vége ennek az egésznek(a pedofíliával vádolt ügyre gondolok) még ezek után se hagyták békén. Nem csodálkoznék rajta hogyha mégis így akarta volna megoldani ezt az egészet,hogy végre békén hagyják.

Ugyanakkor az is bennem van hogy,amikor a szülei vagy épp a testvérei beszélnek róla,tényleg látszik rajtuk hogy nagyon őszintén beszélnek róla,hogy mennyire hiányzik nekik. Nem tudom hogy hogy tudnák így megjátszani ha mégsem volna igaz. Az meg a másik hogy a gyerekei nem hiszem hogy kibírnák hogy ne mondják el,vagy esetleg bármikor elszólhatják magukat.

Ti mit gondoltok?

2015. aug. 22. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Meghalt, nincs tovább.

Sok ostoba ember a többi marhának beadja ezt a hülyeséget, ezt elhiszik és tovább adják.

KAMU

Meghalt, nem él, nem is fog.

2015. aug. 22. 19:08
 2/4 szántóvető ***** válasza:
pont annyira él mint Hitler vagy Elvis.
2015. aug. 22. 19:40
 3/4 anonim válasza:
Természetesen él. Ő a pop királya, tehát soha (de soha) nem fog meghalni.
2015. nov. 4. 10:18
 4/4 anonim válasza:
Van erről egy cikk ami engem meggyőzött, hogy él, érdekel?
2016. dec. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!