Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak, hogyan küzdjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyan küzdjem le ezt a szorongást?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon nagy problémám van.

Pár hete azt vettem észre, hogy fantáziálgatok meleg dolgokra és erre is felizgulok.

Meleg pronóra is, meg leszbire is(utóbbira talán könnyebben) felizgultam.

2 pszichológussal volt dolgom ebben az ügyben. Mindkettő azt mondta ebben a korban alakul ki a szexuális identitás. Azt mondta az egyik, hogy neki is volt ilyen és mégsem lett meleg

Mióta ezen gondolkozok elkezdtem direkt nézegetni a fiúkat, hogy tetszenek-e. Nemtudom..nem igen váltott ki semmilyen rossz gondolatot a fiuk látványa. Amolyan semleges. Félek be fogom képzelni magamnak, hogy tetszik.

Eddig nem volt komolyabban dolgom lánnyal, viszont mindig a lányok tetszettek. Sosem tudtam elképzelni az életemet fiúval.

A pszichológus kicsit megnyugtatott, hogy itt dől el, tehát valami 91%os esélyt mondott arra, hogy nem leszek meleg.

Felfogtam, hogy ezt addig úgysem fogom véglegesen tudni, amíg ki nem lépek ebből a korból.

Viszont minden percben arra gondolok, hogy mi lesz, ha végűl tényleg csak fiúk fognak érdekelni. Már undorodom magamtól. Az egyetlen álmom az volt mindig is, hogy legyen egy rendes családom. Ha kiderűl, hogy meleg vagyok, én boldog onnantól kezdve sosem leszek..

Már az öngyilkosságon is gondolkoztam. Úgy hiszem senkinek nem hiányozna egy i!yen selejt mint én.

Anyám is észrevette,hogy folyton gondolkodok és mindig szomorú vagyok. Folyton kérdezi mi a bajom, de nem mondom el neki. Félek és kínosnak érzem. Meg mivel az összes pszichológus azt mondja, hogy ilyenkor még sehová nem lehet besorolni magad, ezért várok addig, amíg biztos nem leszek benne.

Mit csináljak, higy ne ezen szorongjak minden percben?

Örülök a mostani 1 hetes karanténnak,mert figylni az órákon úgysem tudnék.

Mit tegyek, hogy ne legyek egy roncs lelkilek? Nem nqgyon bírom ígynsokáig.

A fogg el-t nem kérem. Ha kiderül, hogy meleg vaygok, el fogadni sosem tudnám, semmilyen esetben...

2016. jan. 31. 23:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%

Szia!Én ezt 13 éves koromban kezdtem magamon észre venni.Elhesegettem a dolgot,mert kellemetlenül éreztem magam emiatt.Pláne,hogy a legjobb barátnőmről fantáziálgattam amitől csak mégnagyobb lelkiismeret furdalásom lett.Aztán pár év múlva 16 éves koromban ráeszmélem arra,hogy a nők abszolut nem közönbösek számomra.Majd 17 évesen lett egy titkos barátnőm is.(A konkrét szexig nem jutottunk).Sokat kavartam nőkkel.Aztán valahogy 20 éves koromra enyhült ez a dolog fokozatosan.Most meg így 22 éves fejjel igen,még nézem az azonos neműeket,de lefeküdni nem feküdnék le velük.

Szerintem te is ebben vagy. :)

2016. febr. 3. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Nekem egy radikális módszer segített. Pár alkalom elég volt és csajokra vágytam. Bár több módszert is olvastam
2016. febr. 4. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!