Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a lényege a cum controllnak?
Figyelt kérdés
Nézegettem videókat, ahol srácok más srácok farkát verik, de nem értem mitől vannak úgy ki a srácok. Én bírom ha sokáig verik.2016. jan. 26. 14:36
1/4 anonim válasza:
Az a lényege a dolognak, hogy amikor éppen elélveznél, abbahagyják az izgatást, hagynak lecsillapodni és újra felizgatnak élvezésig, majd megint abba hagyják... És te már majd' megzavarodsz az orgazmusért, feszült leszel, rángatózol, de csak nem engednek elélvezni.
21/L
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így már egész érdekes. Kipróbálnám!
2016. jan. 26. 16:33
3/4 anonim válasza:
Jól hangzik,én is kipróbálnám.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!