Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orális sex lényege sex előtt az hogy tovább bírják a menetet?
Úgy látom, te még távol vagy attól, hogy szexeljél. :)
A logikád nem értem. Hogyha előtte orálisan kényeztetik egymást, akkor mindkét fél izgalmi állapotba kerül, magyarán kevesebb hagyományos szeretkezés kell, hogy elmenj.
Az orális szex lényege abban rejlik, hogy ráhangold magad, illetve a párod a szexre, benedvesedjen a nő puncija, és beacélosodjon a férfi farka. +én speciel mind csinálni, mind kapni nagyon szeretem, mert nagyon jó érzés.
K.A. 17/F
Lényege?
Kell?
Ezek a szavak nem léteznek a szexben.
Majd rájösz.addigmeg ne is foglalkozz ezzel....
De muszáj elmennie, különben a nap egy nagy szupernovává változik, eltűnik egy feketelyukban, és az óriási energia hatására elpusztul az egész univerzum!!!!
Milyen kérdés ez...???Amúgy te úgy kérdezted, hogy szex előtt mi értelme van. Azt meg 1-2 hozzászólással feljebb leírtam. De amúgy természetesen csak ezzel a tevékenységgel is óriási örömöt lehet egymásnak szerezni, és ki lehet elégülni.
K.A. voltam megint, 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!