Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg életút?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg életút?

Figyelt kérdés
Milyen életutat jártál be eddig melegként?
2016. jan. 24. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Megalapítottam a Queen zenekart, sokat zenéltünk. Kiadtunk sok albumot, bejártuk a fél világot. Közben volt ez-az. A végefelé már néhány saját albumom volt csak, pl. Living on my own. Sajnos nem jártam jól ezzel az életúttal, mert a 21. század elején meg is haltam.
2016. jan. 24. 00:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem jártál jól, hogy már 1991-ben meghaltál, az még nem a 21. század ;)
2016. jan. 24. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanazt amit heteróként tettem volna.

Tanultam, most dolgozok. Vannak hobbijaim. Az interneten ismerkedem és nem viszem ki a magánéleti-romantikus dolgaim a négy falon túlra.

Nem járok felvonulni, nem járok női ruhákban vagy meleges öltözékekben, nem beszélek/viselkedek "bu-.zisan"/lányosan.

Csak az tudja meg rólam, hogy meleg vagyok, akit én akarok hogy megtudja. Ezen embereket az családi/ismerősi körömből még mindig meg tudom számolni egy kézen.

2016. jan. 24. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezen én is törtem a fejem, hogy pl ki örökli majd a munkám eredményét, stb. :(
2016. jan. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!