Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves bi fiú vagyok és szerelmes egy 15 éves fiúba. Hogy mondjam meg neki hogy nem lehet semmi úgy hogy ne fájjon nagyon neki? ugyanis ő is szeret és egyre fájdalmasabb lesz.
Én ezt nem tudom felvállalni. Tudom hogy legális lenne a kapcsolat de akkor sem megy. nagyon közel kerültünk egymáshoz, de a szülei nagyon nagyon gázosak. homofóbok és idióták. nem akarom hogy ártsanak nekem. ő is úgy érez ahogy én, ezt elmondta nekem, és szeretne is együtt lenni. Ahogy telik az idő egyre mélyebb lesz ez a dolog.... de én nem szeretnék ebbe belemenni.
22f
Jöjjetek össze.
Basszus mit ártanának neked a szülei?
Költözetek össze és ne foglalkozzatok másokkal.
Tétel: "nem akarom hogy ártsanak nekem"
Most akkor tulajdonképpen csak magadat szereted?
Ezt nem lehet úgy megmondani,hogy ne fájjon neki.
Mivel szeret akár hogy mondod fájni fog neki.
Ha szereted akkor meg ne aggódj amiatt hogy a szülei ártanak neked, nem tudnak semmit csinálni.
Ne veszítsd el csak amiatt mert a szüleinek ez nem tetszik.
Jelenleg nyílván csak te vagy neki aki mellett önmaga lehet,a szülei nyílván utálják a melegsége miatt,és neki te vagy az aki szereti és akit szerethet.
Bocsi, de 22 évesen nevetséges vagy... Mindenre van megoldás csak akarni kell és nem kihátrálni a dologból. Te a könnyebb utat választod, mert azzal kevesebb a gond...
Ez az én véleményem. Mindneképpen fájni fog neki, tehát mindegy mit mondasz. Csak kérdés mi mennyit ér. A boldogság többet ér szerintem.
Mit árthatnak a szülei? Nem kell tudniuk rólad. Könyörögöm én 16 évesen talpraesettebben kezeltem ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!