Hiányozhat úgy a legjobb barátnőm, mint mondjuk amikor szakít egy szerelmes pár?
Ez már veszett fejsze.
Amúgy persze hiányozhat nagyon.
Legjobb barátnőmmel egyszer nagyon csúnyán össze vesztünk. Úgy volt ő megszakít velem minden kapcsolatot. Napokig sírtam.Összes közös képünket kitöröltem számát letiltottam,facet letiltottam.Zenéket amikre együtt ittunk,buliztunk kitöröltem.Minden rá emlékeztetett. Aztán eltelt 3-4 nap. Mikor úgy gondoltam hátha keresni fog a számát feloldottam. Egy hét telt el,hogy semmit nem tudtunk egymásról. Utána hívott,hogy béküljünk nem úgy gondolta és nagyon rossz egy hét volt.Persze örültem,de vhol volt bennem egy tüske,mert megbántott és hirtelen megszakadt a kapcsolat közöttünk. Azóta 3-4 havonta tuti össze veszünk, én a régi barátságunkat akarom vissza kapni.Mert ami most van nem barátság.Érzem hamarosan véglegesen vége lesz.
Ismerkedj,keress más barátokat tudom nehéz.
De vele szerintem már nem leszel újból barátnő
Kibékültünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!