Mit tegyek? A legjobb haverom szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Én is fiú vagyok, és szerelmes belém és tőle szoktam pénzt kérni. És nem akarom,hogy féltékeny legyen egy lányra,ezért múltkor felvittem a lakásra egy 50+-os nőt... Mit tegyek? Rá nem lesz féltékeny,remélem...mert különben biztos nem adna többet...2015. szept. 28. 19:08
1/3 anonim válasza:
Menj tanulni, ha ennyire életképtelen vagy, haver.
2/3 anonim válasza:
Jah, kit érdekel, hogy esetleg megbántod, ha az ő lakására hordod a nőidet, annak tudatában is, hogy szerelmes beléd, ezek ilyen mellékes apróságok. Csak adjon pénzt! Szép kis haverság ez...
3/3 anonim válasza:
csak azért nem akarod hogy féltákeny legyen hogy továbbra is adjon pénzt? ügyesen használod ki mit ne mondjak..inkább végig futok egy utcában meztelenül mint hogy ilyen "barátom" legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!