Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 pasim volt eddig! Ezek csak futó vagy 1-2órás kapcsolatok voltak. Nem is igényelném azt, hogy állandó egy kapcsolatom legyen. Ez szerintetek normális vagy elítélendő?
Egyre több meleg felkapott szórakozóhelyeket látok! Azt hiszem sokan rájöttek,hogy mi is a jó! Inkább ilyen ellenőrzött,biztos helyekre érdemes menni,mint pl.szabadtérre,ligetbe...stb.
Ha bemegyek,lehet gumit venni,síkosíttót is és mindent,ami kell. 5 percnél tovább mostanában nem vártam,térdeltem és jött a partner.....
Nem mindig nyeltem le.
Szerintem még mindig ülnek otthon,vágyakozók,álmodozók,akik várják a sült galambot!Lehet,hogy még szűzek is és csodálkoznak,ha a fél életüket boldogtalanul töltik el,otthon egyedül hokizva!
Nem értem az ilyen embereket!Garantálom,hogy senkit nem lőnek le az ilyen klubbokban és a kutyát nem érdekli,ki honnan jött! Elég jól el lehet lazulni és szexelni!
Rádtör a figyelemhiány és akkor elkezdesz trollkodni?
Ennyire nincs életed? :D
Nézd!Én tisztában vagyok vele,hogy nehéz elkezdeni bárkinek is ezt a "meleg éjszakai életet"! Minden kezdet nehéz!Én sem egyből úgy indultam,hogy hűűha,mindent tudok,marha bátor vagyok!
Csak olykor-olykor,érdemes otthonról kimozdulni és ha az illető identitása:meleg vagy biszex vagy travi,akkor ilyen helyeken nagy valószínűséggel tud ismeretséget kötni!Itt persze 95%-ban a szexre mennek,de szerintem ez nem elítélendő! Mire mennének másra? Ne legyünk már prűdek,álszentek!
Jó,lehet az én vérmérsékletem túl magas mások szemében (ha egy éjszaka nem szexelek 5 pasival,az nekem kevés...),de lehet szexpartnert találni mindenkinek!
Hangsúlyozom,itt élőben,azt kapsz,amit látsz! Nem úgy,mint a Netes szexpartnerkeresés terén,hogy pl. Kép nélkül leveleznek és a döntő napon,mondjuk 1 hónap múlva a találka előtt az egyiknek épp "hírtelen valami közbejön"!
Ezen kívül rengeteg családos,otthon példaképes családapa jár akár ilyen helyekre,akár máshova,a lényeg:fiúznak.Ők miért próbálják ki vagy miért mennek rendszeresen a saját nemükhöz?
Aki azt írja,komoly kapcsolatot keres,az még szerintem otthon álmodozik,nem kóstolt még bele a meleg életbe.
Itt tényleg az a fontos,hogy minél több partnerrel szexeljenek a szórakozóhelyeken!
Egyetértek velük,nem szabad kihagyni ezt,mert telik-múlik az idő és azon veszi magát észre az otthon egyedül hokizó krapek,hogy élőben még nem is szexelt,mondva csinált okok miatt.
Nyilván teljesen elképzelhetetlen a számodra, hogy valakinek felfordul tőled a gyomra, és nem kíváncsi ilyen gusztustalanságokra és egy csepp ferde hajlam sincs benne.
Pedig a többség ilyen, és te fogsz egyedül megdögleni, még elkaparni se fog senki.
Annyira undorító ez az ember, hogy erre nincsenek szavak :D
Öld meg magad plíííz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!