Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 pasim volt eddig! Ezek csak futó vagy 1-2órás kapcsolatok voltak. Nem is igényelném azt, hogy állandó egy kapcsolatom legyen. Ez szerintetek normális vagy elítélendő?
97-nek. Ez jól hangozna,amit leírtél,de irreállis! Tudod miért! Most a hetero fiúk nézzenek magukba,....hát nem szeretnének megdöngetni egy-két jó nőt,akik dizsibe járnak? Dehogynem! Hisz ott mindenki erről álmodozik,de csak keveseknek adatik ez az élmény meg! Akik elérik ezt,azok büszkék erre,az önbizalmuknak is jót tesz!
A melegbárokban is hasonló a helyzet,csak itt a külsőség nem annyira fontos,inkább csak az ápoltság.Itt a sötétben,mehet tipi-tapi,orál..behatolás. Itt inkább ez a fontos. Monogám fickóval én még nem találkoztam ott!
Nem mondom,hogy büszke vagyok,hogy ennyi parterem volt (most 210 partnernél járok),csak önbizalommal tekintek már a szexelésre. Gumival dugatok,igaz az orált gumi nélkül csinálom,de az életben másutt is adódhat kockázat és úgy látom, ezeken a helyeken mindenki gumi nélkül szopik.
Azelőtt én is,mint itt sokan mások,féltem otthonról elmenni,szórakozóhelyekre....húúúú ott mit csináljak,majd csak téblábolok, ott majd látják,hogy meleg vagyok,júúj de ciki,meg hasonlók!
Utána rájöttem,de hisz nem kell félni semmitől,ott is emberek vannak,még dumálni sem kell. Amit itt pár hozzászólásban olvastam,hogy "komoly társat keresnek", meg "érzelmi"meg hasonló nyálas csöpögős ökörséget, higyjétek el, ilyeneket az ír,aki még életében nem szexelt fiúkkal,csak álmodozik otthon a Net mögött!
Az élet nem olyan!
Én szexeltem már jó néhány fiúval, védekeztem is, de nekem ennél több kell.
Az hogy te kérdező meg sem próbálsz változtatni, az a te dolgod. Nem kell hogy bűntudatod legyen, mert a szex teljesen normális dolog, az élet része, de hogy arra utazni direkt, hogy lehetőleg mindig mással szexeljünk, az azért gáz.
Nekem egy fiú ha szexi, akkor hosszú ideig az. Nincs nálam olyan, hogy egyszer jó a szex, de többször nem. Akinek nem torz a személyisége az így gondolkodik.
"Az a baj, hogy magadból, meg a melegekből, többi beteg emberből indulsz ki. Igen, van aki megcsalja a párját, pár tucat példa miatt leáltalánosítod az egész emberiséget, vicc vagy."
82-es: Ne általánosítsad a melegeket és kikérem magamnak és a meleg fiúk többsége nevében, hogy beteg emberek lennénk. A kérdező tényleg beteg, de melegek közt is bőven vannak normálisak, akik nem csalják jobbra balra a pasijukat, hanem a párjával olyan szinten vannak, hogy működik minden.
A másik 82-es:
Heterók is dugnak félre mindenkivel, szóval nem kell ez a szöveg, hogy a melegek alkalmatlanok a monogámiára. Szerintem a heterók sem alkalmasak jobban rá.
Mostanában sok hetero házaspárt vagy párt látok lemenni ilyen helyekre. Ott aztán nekiállnak szexelni és a többi nézelődő ember, be-beszáll...és hárman,négyen szexelnek. Gondolom a szexuális életüket akarják feldobni ezzel,újítást belevinni.
Monogámiát én még nem láttam,az a megszokott,hogy ha szexel valaki és végzett...átmegy máshova,másik terembe,ide-oda és új partnert keres.
genetikai selejt vagy, hulladék
mit vársz el ettől, hogy 5 regisztrációval írogatod egyszerre a kamu sztorikat?
akaszd már fel magad
úgyis csak szenvedsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!