Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek baj ha valaki nagyon szőrös?
Figyelt kérdés
Titeket izgat vagy nem ha például valaki hasa, mellkasa szőrös a hát nem az, a hónalját borotválja :D
De a segge is szőrös, lába stb..
Ami a lényeg hogy a has, meg a segg az szőrös és hogy ez milyen hatással van rátok?! :)
2016. jan. 16. 18:20
4/12 anonim válasza:
Nekem kizarolag a szoros pasik jonnek be,ferfiassa teszi a pasit es ra sem nezek ugy csavora ha nem szoros :)
20/F
5/12 anonim válasza:
Nekem is szőrös legyen. A fanszőrét vágja, de ne borotválja. Úgy is lehet ápolt valaki ha szőrös.
6/12 anonim válasza:
Én passzív vagyok és nekem bejönnek a közepesen szőrös srácok. :) 20f
7/12 anonim válasza:
Engem izgatnak a szőrös pasik!:)
9/12 anonim válasza:
Látványra mindenképp preferálom, gyakorlati szempontból hagy némi kivetnivalót maga után, de ha lehet választani én ennek ellenére is a szőröset választanám. :)
10/12 anonim válasza:
has, mellkas nem zavar, popsi csak abban az esetben, ha passzív a másik :) Amég az karban van tartva és igényes, addig nincs vele probléma :) Passzívként én is szőrös vagyok (nekem a hátam is, de azt a gyanta megoldja) de a faroknál meg popsinál borotva mellkas, has, láb trim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!