Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy dontsek, meddig mehet ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dontsek, meddig mehet ez igy?

Figyelt kérdés
Van valaki akit szeretek de o kapcsolatban el kulfoldon. En jarok ki hozzajuk olyankor haromasozunk de en alszom a sraccal nem a parja igazabol nem jo mar koztuk a kapcsolat hosszu leirni . Alenyeg ez igy nem jo nekem mit tegyek hagyam az egeszet vagy adjak meg idot nekihogy dontson ? Egy eve ilyen intenziv a kapcsolat koztunk egy eve jarok ki hozza meddig varjak meg vegleg kesz tenyek ele allitom vagy engem valaszt vagy befejezem

2016. jan. 14. 00:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha a "férjem" azt kérné hogy hármasozzunk az "válóok lenne".

Szerintem csak felhasznál hogy a tönkrement kapcsolatát kicsit elviselhetőbbé tedd, de elképzelhető, hogy egy 3. mellett teszi majd le a voksot.

Hogy ugyanúg ynem kellesz ahogy az ex-e sem.

2016. jan. 23. 22:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Azert kuldtem a rakba ma
2016. jan. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!