Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg jött a havim, és elkezdem szedni a fogamzásgátlót, akkor hanyadik napon kell abba hagyni pár napra? Mennyi idő után lesz hatása, mármint mikor mehet a szex gumi nélkül?
Tényleg senkit sem akarok megbántani,de az ilyen kérdések feltevői hol szerzik be a fogamzásgátlójukat, a Józsefvárosi piacon vagy mi a p*csa?
Én amikor először felírattam a tabimat a doki kérdezés nélkül elkezdte mondani,hogy mikor és hogyan kezdjem el szedni és,hogy mennyi idő után kezd el hatni, stb stb...
De ha már nem kaptál ott infot legalább a betegtájékoztatót olvasd el,mert ez rajta van mindegyiken...
keress valami más hobbi, de inkább ne szexelj az javaslom.
Ha csak az élvezet miatt akarsz vegyél műbrokit, attól nem leszel terhes.
Nem értem miért bántjátok, inkább kérdezzen, mint hogy elrontsa.
Kérdező: A védelem 1 hónap után alakul ki. Általában 21 tablatta van egy levélen, azt beszeded, 7 nap szünet.
Ha 21 tabletta van egy levélben,akkor az utolsónak van igaza,ha másmilyen típusú van,akkor nem.
Olvasd el a tájékoztatót,vagy írd meg mi a gyógyszer neve és szívesen megírom neked hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!