Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mit gondoltok erről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mit gondoltok erről a srácról?

Figyelt kérdés

instagram.com/thatsojack

Én imádom és példaképem💖👅

2016. jan. 11. 02:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
5-ös! Az arca 5/10-es, nem az egész srác...
2016. jan. 12. 15:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

én is imádom :D meg a videóit is.

(évekkel ezelőtt kezdett el videózni, népszerű lett, sok megtekintés, sok pénz)

nagyon régóta nézem és már jó ideje sejtettem hogy meleg. aztán felrakta a coming out-os videóját és meg is lepődtem meg nem is :'D és nem is csúnya :D

2016. jan. 12. 22:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Omg még egy thatsojack rajongó!😃 basszus,annyira imádom,szerintem függő lettem. Minden percben csekkolom a twitterjét,meg beállítottam,hogy mindig jelezze épp hány óra van LA-ben,meg bármihez a @JackMatthew -t írják,kijelzi a twitter😃

Ma unokatesómmal aludtam,és mikor jelezte reggel 5-kor,hogy kiírt valamit,szó szerint felvisítottam hogy EZAZ,és felkeltettemXD

2016. jan. 13. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

hehe :DD egy időben én is nagyon rá voltam kattanva és egy nap megnéztem vagy 5-6 videóját xd

de az instája is olyan király *.*

2016. jan. 13. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Ahhjj,imádom😃 Újvideóóó,bölcs teremtés😅 IMÁDOOOOOM

Szülinapomra LA-i repülőjegyet kértem,reménykedek a legjobbakban 200 ezer forintos árakkal😂

2016. jan. 14. 00:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában egyszerű... főleg ha helyes is az ember...
2016. jan. 14. 14:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A rómeón amúgy van egy hasonló srác. Mert valjuk be elég sablon a gyerek, amivel nincs is gond;) Attól jön be sokaknak.
2016. jan. 14. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit azért hozzátennék, hogy látszik, hogy Amerika mennyire más... Tökéletes mosoly, fogfehérítés, stb. Nem szeretnék amerikai meleg lenni, mert nagyon rossz lehet :( Itthon azért egy átlag srácnak is van sikere, de ahogy nézem az amerikai filmeket, stb. Mindegy, nem ő tehet róla csak most ez kiszúrtam, mert megnéztem pár videót.
2016. jan. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!