Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mit gondoltok erről a srácról?
instagram.com/thatsojack
Én imádom és példaképem💖👅
én is imádom :D meg a videóit is.
(évekkel ezelőtt kezdett el videózni, népszerű lett, sok megtekintés, sok pénz)
nagyon régóta nézem és már jó ideje sejtettem hogy meleg. aztán felrakta a coming out-os videóját és meg is lepődtem meg nem is :'D és nem is csúnya :D
Omg még egy thatsojack rajongó!😃 basszus,annyira imádom,szerintem függő lettem. Minden percben csekkolom a twitterjét,meg beállítottam,hogy mindig jelezze épp hány óra van LA-ben,meg bármihez a @JackMatthew -t írják,kijelzi a twitter😃
Ma unokatesómmal aludtam,és mikor jelezte reggel 5-kor,hogy kiírt valamit,szó szerint felvisítottam hogy EZAZ,és felkeltettemXD
hehe :DD egy időben én is nagyon rá voltam kattanva és egy nap megnéztem vagy 5-6 videóját xd
de az instája is olyan király *.*
Ahhjj,imádom😃 Újvideóóó,bölcs teremtés😅 IMÁDOOOOOM
Szülinapomra LA-i repülőjegyet kértem,reménykedek a legjobbakban 200 ezer forintos árakkal😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!