Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen srácról?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már, egymástól függetlenül, hogy jól nézek ki, nincs gond a külsőmmel. Én nem így érzem, alapjában véve nincs önbizalmam. Épp ezért nem is merek odamenni lányokhoz, ismerkedni, tartok attól hogy egy elutasítás végképp betenne.
Kérdés, hogy lehet ezt feloldani?
2015. szept. 14. 20:52
1/5 anonim válasza:
ugyan ez a probléma nálam is
Edzek azt mondják h eléggé jól kikupáltam magam miért nem csajozok...
Nincsenek gátlásaim bárkivel elbeszélgetek flörtölök, de valamiért azt a qrva első lépést nem tudom megtenni...
2/5 anonim válasza:
sok beszélgetéssel. Kötetlen, minden tét nélküli beszélgetéssel, egy általad szimpatikusnak tartott kis nővel:)
3/5 anonim válasza:
Feloldani?
Odamész. Elutasít. Észreveszed, hogy még életben vagy. Kész. Van másik.
4/5 anonim válasza:
Nem kell úgy elkönyvelni a dolgot, h feltétlenül párkeresés címén mész a lányhoz beszélgetni. Ratyi megoldás, mert manapság mindenkinek van telefonja, de ha talán megkérdeznéd az időt a buszmegállóban egy szimpatikus csajtól akkor már elkezdődhetne valamiféle beszélgetés. De ne azt kérdezd, hogy milyen iskolába jársz stb legyél spontán.. ha nem akar veled beszélni azt úgy is leszűröd sztem. Nem mosolyog meg ilyesmi.
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen srác vagyok. Társkeresőn ismerkedtem, ami bevált, mert ott nem olyan rossz ha elutasítanak, ráadásul rám is írhatnak. Utóbbi alkalmával találtam meg azt a lányt, akivel együtt vagyok és nagyon jól érzem magam vele. Első találkozáskor kicsit mind a ketten zavarban voltunk, de mégis adott egy olyan biztonságot, hogy tudtam, tetszettem neki, különben nem írtunk volna egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!