Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok egy ilyen visszahúzódó srácról? Sokat számítana a válaszotok.
Próbálom rövidre fogni. Nehéz gyermekkorom volt, ezért már fiatalon is teljesen magamba fordultam. Nem voltak barátaim, az igényt is teljesen kigyomláltam magamból. Szóval kicsit ilyen magányos farkasként tengettem az éveimet, 14 éves koromba elkezdtem edzeni (azt hittem ez kell a lányoknak, vagy legalább kicsit megnyílok), tanultam, gépeztem elég sokat. Azóta elvégeztem az egyetemet (most szerzem a 2. diplomám), dolgozom programozóként egy jó helyen, illetve azóta is edzem (25 éves vagyok) amiben sikeres vagyok, szóval mondhatni mindenem meglenne, de lányok terén kb ott tartok ahol egy normális srác 14 évesen, vagy inkább 10, azaz sehol.
Ezen a téren teljesen kudarcnak érzem magam. Pedig a külső meglenne, ugye a 11 év edzés az egy dolog, de e mellett helyesnek is tartanak és magas is vagyok. Viszont nem volt még lány barátom és lányok társaságában iszonyatosan lámpalázas leszek és teljesen leblokkolok, éppen ezért kerülöm őket minden téren. Sokszor látom, hogy próbálnak szemezni, illetve bámulnak, de én kb annyira beszari vagyok h még rájuk nézni sem vagyok képes direktben, ilyenkor inkább lesütött szemmel járok, vagy próbálok úgy tenni mintha nem venném észre. Ha direktbe kezdeményeznek (buliba kb 2-3 minden este bepróbálkozik, de van hogy csak úgy random is odajönnek hozzám), akkor pedig bunkón lekoptatom őket (talán nem látjátok benne a logikát... nincs is). Azóta soktól hallottam vissza, hogy a legtöbb csaj egy büdös parasztnak néz, vagy csak simán melegnek.
A lényeg hogy szeretnék változni, túl sok éve élek nélkülözésben a személyiségem miatt, de nem tudom, hogy szerezhetnék lányok terén önbizalmat, sajnos a kondi ebből a szempontból semmit nem ért. És itt nem csak az önbizalomról van szó, egyszerűen teljesen más szemmel nézek a nőkre mint egy normális férfi, ezt kb úgy tudnám leírni amikor az ember meglát egy Ferrarit és tudja, hogy soha a büdös életben nem lesz neki ilyen.A család nagy része is melegnek néz egyébként, illetve még haverok is, akik egyébként tisztában vannak azzal h milyen vagyok. Mit tegyek? Pszichologus tudna segíteni? A válaszokat előre is köszönöm.
Igen a pszcihologus segithet de az is ha beszelsz egy lannyal baráti alapon, mar attol is feloldodhatsz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!