Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok egy ilyen visszahúzódó srácról? Sokat számítana a válaszotok.

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni. Nehéz gyermekkorom volt, ezért már fiatalon is teljesen magamba fordultam. Nem voltak barátaim, az igényt is teljesen kigyomláltam magamból. Szóval kicsit ilyen magányos farkasként tengettem az éveimet, 14 éves koromba elkezdtem edzeni (azt hittem ez kell a lányoknak, vagy legalább kicsit megnyílok), tanultam, gépeztem elég sokat. Azóta elvégeztem az egyetemet (most szerzem a 2. diplomám), dolgozom programozóként egy jó helyen, illetve azóta is edzem (25 éves vagyok) amiben sikeres vagyok, szóval mondhatni mindenem meglenne, de lányok terén kb ott tartok ahol egy normális srác 14 évesen, vagy inkább 10, azaz sehol.

Ezen a téren teljesen kudarcnak érzem magam. Pedig a külső meglenne, ugye a 11 év edzés az egy dolog, de e mellett helyesnek is tartanak és magas is vagyok. Viszont nem volt még lány barátom és lányok társaságában iszonyatosan lámpalázas leszek és teljesen leblokkolok, éppen ezért kerülöm őket minden téren. Sokszor látom, hogy próbálnak szemezni, illetve bámulnak, de én kb annyira beszari vagyok h még rájuk nézni sem vagyok képes direktben, ilyenkor inkább lesütött szemmel járok, vagy próbálok úgy tenni mintha nem venném észre. Ha direktbe kezdeményeznek (buliba kb 2-3 minden este bepróbálkozik, de van hogy csak úgy random is odajönnek hozzám), akkor pedig bunkón lekoptatom őket (talán nem látjátok benne a logikát... nincs is). Azóta soktól hallottam vissza, hogy a legtöbb csaj egy büdös parasztnak néz, vagy csak simán melegnek.

A lényeg hogy szeretnék változni, túl sok éve élek nélkülözésben a személyiségem miatt, de nem tudom, hogy szerezhetnék lányok terén önbizalmat, sajnos a kondi ebből a szempontból semmit nem ért. És itt nem csak az önbizalomról van szó, egyszerűen teljesen más szemmel nézek a nőkre mint egy normális férfi, ezt kb úgy tudnám leírni amikor az ember meglát egy Ferrarit és tudja, hogy soha a büdös életben nem lesz neki ilyen.A család nagy része is melegnek néz egyébként, illetve még haverok is, akik egyébként tisztában vannak azzal h milyen vagyok. Mit tegyek? Pszichologus tudna segíteni? A válaszokat előre is köszönöm.

2015. okt. 14. 20:19
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Igen, de irtam is. Szorongok, zavarba jövök és csak arra tudok gondolni hogy kerülhetnék ki a szituációból. Mivel leblokkolok így az értelmes kommunikációra képtelen vagyok :D
2015. okt. 14. 22:24
 22/34 anonim ***** válasza:
56%
A prostituált, akivel ugye kapcsolatot nem fogsz kialakítani pont nem fogja a kapcsolati nehézségeidet megoldani. Max. tapasztalatot szerzel szexben. Én személy szerint elítélem azokat a férfiakat, akik nőket használnak pénzért és szerintem vannak ezzel így más nők is. Feltételezem nem csak a nők körében vagy gátlásos, de ott a leginkább. Tehát kapcsolatokat kellene építened, megtanulnod, hogyan megy ez, nem csak lányokkal, hanem bárkivel, idegenekkel beszélgetni, nem ismerkedés céljából, csak úgy. Igen, a pszichológus is segíthet. Ha nyitott vagy a változásra, sokszor elég egy kis lökés a sikerhez.
2015. okt. 14. 22:25
 23/34 anonim ***** válasza:
Vissza kell menni abba a korba és újrafeldolgozni amik gyerekkorban történtek az a mumus,ne pocsekold az életed menj el egy jó szakemberhez!
2015. okt. 14. 22:31
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

Amiket elértél, ahhoz ezúton is gratulálok, de valahogy az derül ki számomra, hogy úgy egyáltalán az emberi kapcsolatok építése/ápolása kimaradt, az pedig nagyon fontos, hogy el tudj indítani és később működtetni tudj egy párkapcsolatot, családot.

Lehet, hogy tudna segíteni pszichológus.

2015. okt. 14. 23:00
 25/34 anonim ***** válasza:
46%

Jézusom, ez komoly, hogy ilyen megtörtént egy iskolában kb 10 éve?? :S És nem lett semmi következménye? Azért ha valakinek egy szöget tolnak a hasába, annak nyoma marad és azt észreveszik a felnőttek, nem?? Túl naív vagyok? Basszus, engem csak szavakkal bántottak, de azóta undorodom mindenféle iskolai zaklatótól. Nem tudom felfogni hogy képesek ilyenekre gyerekek...

Amúgy nekem a kutyám segített. :D Egyrészt ez egy hobbi, amiről lehet másokkal beszélgetni. Másrészt ki kell mozdulni miatta házból és egy csomó ember megszólít séta közben. Harmadrészt meg egy állatért felelős vagy és egyszerűen muszáj bátornak lenned miatta, mert ő nem tudja magát megvédeni, ugyanakkor bizonyos helyzetekben viszont meg tud védeni téged. Ez egy különös biztonságérzetet ad. De úgy általánosságban szerintem bármilyen hobbi segíthet, ahol nem kell annyira koncentrálni mint egy edzésnél (meg ott gondolom nincs is annyi lány...). Amúgy meg akár aranyos is tud lenni egy bizonyos szintig ha egy fiú félénk. Ha nem az élet minden területén az, már pedig az írásodból úgy tűnik, hogy más területeken azért elboldogulsz.

23L

2015. okt. 15. 01:01
 26/34 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

#25 A jövőben mindenképp tervben van egy kutya, de jelenleg sajnos nem lenne elég időm rá. Egyébként mint hobbi nagyon jó az edzés, tökéletes kikapcsolódás, minden gondja elszáll az embernek 1-1,5 órára és emellé jól is érzem magam a bőrömben. Lányok éppenséggel vannak, de én megpróbálom edzés közben kizárni a "zavaró" tényezőket, mert egyébként eléggé szívfacsaró tud lenni néha a látvány.

2015. okt. 15. 08:01
 27/34 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ne hallgass azokra, akik szerint a prosti megoldás. Egy értelmes,aranyos pasinak tűnsz, ne így szerezd meg az első szexuális tapasztalatod, lesz majd párod Neked is, csak próbálj nyitni.

Amit írtál, a vőlegényem is hasonló volt.

A szülei elváltak, népszerű gyerekből befordult, depressziós lett, persze így később az osztálytársai is "megtalálták" piszkálták, bántották hosszú éveken keresztül. Am ő is egy nagyon helyes,magas, okos férfi, tanult,(mérnökként végzett),de barátnője egy se volt,velem csókolózott először. A bulikba hasonlóan viselkedett ahogy Te, kinéztem magamnak egy szórakozóhelyen, de hiába próbáltam vele szemezni, ő egy nőre se nézett, hanem összevissza zavarodottan jártatta a tekintetét, esélytelen volt,hogy odajön hozzám :D.

Nekem kellett leszólítani . De nem utasított el, nem volt velem bunkó, még aznap este megtörtént az első csókja :)(amit álmomban nem gondoltam volna,mert jól csókolt)

A randizgatás során persze hazudott nekem, hogy voltak már rövidebb kapcsolatai, én ezt elhittem, mert helyes, normális srác volt, nem gondoltam volna,hogy nem.

Később vallotta csak be és mesélte el az eddigi életét, amikor már maximális volt a bizalom köztünk.Eszembe se jutott volna lenézni érte,kihasználni, hiszen szeretem. Azóta is örülök, hogy ilyen párom van, aki nem elég,hogy jól néz ki,ritka normális is, nem az a mindenkivel flörtölős, röptében a legyet is fajta, amiből rengeteg van. Az összes barátnőm,ismerősöm irigyel is érte,évek óta együtt vagyunk.

Csak azért írtam ezeket le,hogy ne keseredj el, bőven találhatsz még szerelmet, normális lányt, de ahhoz muszáj kinyitnod a világ felé. Szóval prosti helyett egy normális pszichológust keress szerintem, van pár traumád, ami szörnyű lehetett, de muszáj lenne feldolgoznod,mert hidd el nem akar mindenki bántani és megalázni. Látod itt is mennyi normális választ kaptál lányoktól :)Sok szerencsét !

2015. okt. 15. 12:54
 28/34 anonim ***** válasza:

A ku.rvázást felejtsd el. Ha ennyire félénk vagy,miért nem ismerkedsz a neten?? Úgy sokkal könnyebb...aztán majd jöhet a tali és a folytatás...

Egyébként is ez a kategória vagyok, csak nőben. Soha nem is ismerkedtem személyesen. Levelezni kezdtem...aztán pillanatok alatt megismertem a férjem...akivel 1 hónap után össze is költöztünk és azóta is együtt vagyunk immár 11 éve. 30/nő

2015. okt. 15. 13:10
 29/34 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok, nem is reméltem, hogy ennyi segítő válasz lesz. A prosti csak mint egy opció jött fel, hogy talán megtörné a jeget a dolog. Habár valószínűbb az kimenetel, hogy bepánikolnék a fél órában max beszélgetnénk :D Sajnos ez is bennem van már, hogy ha lenne is valami egyszerűen annyira béna lennék minden téren (csók, stb), hogy szegény lány visszarettenne.

Internetes ismerkedés meg... hát nem is tudom. Teljesen személytelen az egész, nem tudom elképzelni. Nem mellesleg nincs rólam olyan kép amit nyugodt szívvel kiraknék :D.

2015. okt. 15. 20:21
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Ha prostiztál = kuka

Ha nem vagy tapasztalt = kuka

Ha kamuzol róla = kuka

Ha nem kamuzol = alapból kuka

A nők már csak ilyenek szeretnek, másokat kukába gyűrni :)

2015. okt. 15. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!