Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A focistáknak miért nézik el a ßuzis viselkedést?
Nem mintha bárkit is piszkálni kéne emiatt, de én azt tapasztalom, hogy a legtöbb esetben leszólnak két férfit, ha egy kicsit is intimebben viselkednek egymással, azonban ha két vagy több focista ölelkezik, vagy taperolják egymást, akkor csak annyi a reakció, hogy "meh...". Valamilyen szinten örülök neki, hogy nem bántanak ezért embereket, de miért csak velük szemben elnézőek, egy péket vagy könyvelőt például miért ugatnak le, ha meg mer ölelni egy másik férfit? Arról nem is beszélve, hogyha egy focista feminin módon öltözködik vagy viselkedik, az fölött legtöbbször szemet hunynak, mindenki mással szemben, beleértve a valódi melegeket is viszont mindenki hurrog, hogy "húúú, ezek mekkora csírák".
Most akkor mi van?
Én nem vagyok sport rajongó, életemben nem néztem végig egyetlen meccset sem, valahogy nem köt le. Szerettem focizni, de nézni nem. A foci egy csapat sport. Egy jó csapatban elég közel állnak az emberek egymáshoz, szinte más testvérként tekintenek egymásra. A siker okozta lázban sok olyat tesznek az emberek amit "normál" esetben nem valószínű, hogy tennének! Ez egy fajta ünneplés...nem tudom ki volt, milyen híre volt, de volt valami focista aki lesmárolta a csapat társát, mert gólt rúgott...azért szerintem ez már sok! Addig oké, hogy ölelkeznek, meg pacsiznak, de ez már sok...de kinek mi fér bele...
22F
A 4es leírta.
A pályán mi egy család vagyunk,igaz a pályán kívül is.
Támoagtjuk egymást,segítjük...és igen emiatt kialakul egy "testvéri" viszony.
De ez szerintem nem b*zis viselkedés.
A prideon szoktak egymással fiúk ölelkezni,az meg kit érdekel?
Egy bisex focista.
Szerintem irigy vagy mert te nem sportolsz,és nem érzed hogy "tartoznál" valahova.
Valszeg elnyomod magadban hogy a saját nemedhez (is) vonzódsz,és ez ilyen savanyú alakot csinál belőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!