Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív srácok! Ti is vágytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív srácok! Ti is vágytok a párkapcsolatra, vagy elég a szexkapcsolat is?

Figyelt kérdés

2016. jan. 4. 20:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak is arra vágyok.
2016. jan. 4. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is párkapcsolatra vágyom! :)

26/f

2016. jan. 4. 22:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint nem a szexuális beállítottság, vagy szerep határozza meg, hogy valaki akar-e párkapcsolatot, vagy elég a szex is.

Sajnos az én tapasztalatom, hogy nagyon nehéz párkapcsolatot kialakítani. Ahogyan én látom legjobban a társadalmi nyomás miatt. A legtöbb srácnál is érzem, hogy könnyebb utat választja: szexkapcsolat kevesebb felelősséggel jár, mint egy párkapcsolat.

A kérdésre visszatérve: aktívként persze nekem is volt, hogy vezetettek az ösztönök, mert hát én is ember vagyok. Ezek az együttlétek egyébként ritkák, s csak tényleg akkor vállalom be, amikor már elteltek hetek, hónapok, s csúnyán kifejezve "elkap a kangörcs".

Volt párkapcsolatom (a másik féltékenysége miatt ment tönkre), s abban viszonylag jól éreztem magam. És szeretnék még párkapcsolatot. Sokkal többször gondolok arra, hogy milyen lenne olyan valakivel együtt lenni, akivel lehet programokat szervezni, ki lehet mozdulni, s bele lehet súgni a fülébe, hogy "szeretlek".

28/F Aktív

2016. jan. 5. 00:56
 14/23 anonim ***** válasza:
16%
Nekem csak orálpajti kell. Nem érezném jól magam egy kapcsolatban. Elég látni másokra is mennyire rossz hatással van. Én nem állok be a sorba, egyedül is tökéletesen érzem magam és én vagyok a magam ura.
2016. jan. 5. 11:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

8, 9, 10, Köszönet Nektek!

Én 4 éve vagyok az aktív párommal, és épp a napokban küldött nekem rózsát a munkahelyemre :) Ott mindenki tudja hogy meleg vagyok.

Voltam már nagyon fiatalon, egy éjszakás kapcsolatban de nem esett jól, pedig jól nézett ki a srác, nem is élveztem, piszok rossz volt.

Nekem passzívként kell a szerelem a jó szexhez.

Eddig két komoly kapcsolatom volt, több évig tartott, és mindkét aktív pasimnál ugyanezt tapasztaltam!

Ez személyiség függő nem attól függ hogy adod vagy kapod.

Ja, és a pasimnak még irtó jó luxuskecója is van, és nem is én főzök hanem ő főz!, és még takarítani sem én takarítok szóval ma este nagyon figyelmes leszek vele...;) tekintettel a sok parasztra...

25 vagyok.

2016. jan. 19. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
#15-ös nagyon cuki a pasid :)
2016. jan. 20. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól van tartva! ;)
2016. jan. 20. 18:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

mindig is párkapcsolatra vágytam inkább.

23, aktív

2016. febr. 15. 12:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kell egy srác aki főz mos vasal rám, és azt teszi amit mondok.

szép darab lehetsz...

2016. márc. 24. 23:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

rtó jó luxuskecója

ezt nagyon fontos volt leírni...

2016. márc. 24. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!