Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működik a szex, mert mindketten másra vágyunk. Mit tegyek?
5 hónapja vagyunk együtt a párommal. Jól kijövünk, és megértjük egymást, viszont most ráébredtem, hogy lelkileg nem vagyunk egyek.
Én érzelmes típus vagyok, ő pedig kevésbé. Már kapcsolatunk elején többször is jeleztem felé, hogy nekem szükségem van a gyengédségre, érzelmekre. Azt is mondtam, hogy szeretném, ha néha a vad szex helyett szeretkeznénk, mert én arra vágyom. Azt hittem idővel , ha kialakultak az érzelmek ez változni fog. Állítólag szeret, és látom, hogy igyekszik. Meglep egy vacsival vagy épp egy virággal, de sajnos nem érzem úgy, hogy ez szívből jönne. Kicsit érzéketlennek és ridegnek hiszem őt….
Pár napja – miután már többször felhoztam a szeretkezés témát- megpróbáltuk, miután elmagyaráztam mi a különbség a dugás és a szeretkezés között, és természetesen kudarcba fulladt az egész. Szexeltünk azóta háromszor , persze vadul. Ráadásul az előjátékra sem fordít olykor figyelmet. De már kedvem sincs hozzá, és persze az orgazmus még közelemben sincs. Nagy csalódásként éltem meg, hogy arra, amire én vágyom, ő nem tudja megadni. Mi a megoldás?
egy pasi nem lesz lelkiző csak úgy, inkább keress magadnak ilyen gyengéd pasit, hidd el van, mert sokan meg arra panaszkodnak, hogy a pasi túl lelki, inkább csak romantikázna mint d*gna.
Na neked akkor olyan kell. Ne próbáld ezt megváltoztatni, mert nem bírjuk ezt.
Köszönöm a válaszokat!
Elmagyaráztam neki, és mint írtam, próbáltuk is. De konkrétan lelankadt szeretkezés közben. Mondta, hogy megpróbáljuk majd újra. De nem gondoltam, hogy ez olyan dolog, amit próbálgatni kell. Vagy esetleg van rá esély, hogy "belejön"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!