Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni egy sráccal, de nem tudom hogy kezdjek neki?
Kíváncsi vagyok hogy milyen lehet, még nem csináltam fiuval..
20/f
Elsőre döntsd el mit csinálnál. A seggedet akarod megkeféltetni, vagy te töcskölnél valakit.
Amúgy ha felmész netes meleg partnerkereső oldalakra, könnyen találsz az ilyeneken partnert.
Persze, az a kérdés, hogy van-e barátod, vagy sem. Ha van, akkor vele érdemes megbeszélned, hogy melyikőtök mit szeretne. Ha nincs barátod, akkor szerintem még várj vele.
Én biztatlak, hogy próbáld ki, mert élvezetes dolog, viszont csak olyannak add magad oda, akivel úgy gondolod, hogy élvezni fogod.
Szerintem jobb lenne egy olyannal csinálni, akiben valamennyire megbízol. A védekezés és az óvatos, lassú behatolás meg az ilyenek szerintem magától értetődőek. Ne stresszelj rá! Majd minden jön úgyis magától, gondolom...De lehet, csak én gondolom így, szintén szűz fejjel.
19/f
9:
Nem lövellnéd bele a spermád a másik testébe elélvezéskor?
Itt aztán biztos lehetsz benne, hogy nem lesz gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!