Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak kipróbálni szeretném sráccal, az is bi hajlam?
Figyelt kérdés
Sokszor eszembe jutott már, hogy bár fiú vagyok egyszer kipróbálnám egy fiatal fiúval a szexet. Aztán elvetettem, mert gáznak éreztem, de vhogy annyiszor olvasstam h jobbak orálban, hogy érdekel. Lehet h van bennem bi hajlam?2013. aug. 27. 08:48
1/6 anonim válasza:
Ha eszedbe jut az már bi hajlam. Mivel én mondhatni undorodom a többi pasitól szóval itt látszik, hogy hetero vagyok :) Manapság már nem ciki ha bi vagy ha ez a vágyad csináld :D 23/F
2/6 anonim válasza:
ha ilyen találatod lenne a lottón is... már milliomos lennél...
4/6 anonim válasza:
Próbáld ki szerintem nyugodtan, mondjuk velem! :D (de csak ha te is fiatal) :D
5/6 anonim válasza:
Ezzel én nem neveznélek biszexnek,legfeljebb csak ki szeretnél használni egy srácot hogy a kíváncsiságod mellett téged is kielégítsen.Nem vágy egy fiút kielégíteni,ha így lenne akkor már biszex lennél.
6/6 anonim válasza:
Enyhe bi hajlam lehet benned.
Teljesen heteró ember nem gondol ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!