Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem gáz ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz ha valaki orálnál nem húz gumit?

Figyelt kérdés
Nem tudok úgy leszopni valakit,ha nincs rajta gumi. Mert nem bízok benne. Most jön egy srác akármit mondhat mikor volt szűrésen stb... meghát oráltól is el lehet kapni bármit. Csak én vagyok ilyen,hogy ennyire komolyan veszem ? Több srác emiatt nem ment bele semmibe velem. De ilyenkor nem izgat csak attól félek igy kevés normális partnert fogok találni.
2016. jan. 2. 02:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem feküdnek le veled. Ez nagyon lehangolo. Én eleve nem szexelek senkivel, csak olyannal, aki ismerek már egy ideje és megbízom benne maximálisan. Ezért is nem vagyok az egyejszakaaok híve. Tartosra keresek.
2016. jan. 2. 15:37
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Ezért kell egy monogám párkapcsotat.
2016. jan. 2. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
Rettenet gáz, hogy olyat szopsz le, akiben nem bízol meg. Ha én nem biznek meg benne tuti nem tenném se gumiban, sem a nélkül.
2016. jan. 2. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
utolsó kettő hozzászólók: ott a pont!
2016. jan. 2. 19:14
 15/20 anonim válasza:
100%
Nem értem, ha egyszer az alkalmizók 90% szarik abba bele hogy védekezzen. akkor miért kell leszólni azt az 1-t aki benne van abban a 10%-ban aki igyekezik tenni azért hogy ne kapjon el semmit sem. Speciel én is használok akkor, ha nem ismerem.
2016. jan. 2. 21:50
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

#15 ezt meg is érteném.

Lehet beszologatni, csak azt nem értem, ha valaki ugy támad be, hogy a kérdéshez hozzá se szol!

Logikátlan vagyok? Akkor itt most sokan azok drágám!

Csak a gumin kivül volt még egy gondja!

"... csak attól félek igy kevés normális partnert fogok találni"

Hát igy biztos!

2016. jan. 3. 06:15
 17/20 kovpet ***** válasza:

Ez volt a logikátlan:

"Tehát bárkit aki gumit húz leszopsz?"

Ezt nem mondta a kérdező, nem is értem, hogy hogyan következtetted ki.

2016. jan. 3. 08:56
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

"Nem tudok úgy leszopni valakit,ha nincs rajta gumi"

Tehát ha van rajta akkor igen.

A kérdésből meg nem az tünik ki, hogy állandó, megbizhato partnerrei vannak.

Vagy nem csak én értem félre!

A b..gatásomon kivül a kérdésre is válaszolnál?

2016. jan. 3. 11:23
 19/20 kovpet ***** válasza:

""Nem tudok úgy leszopni valakit,ha nincs rajta gumi"

Tehát ha van rajta akkor igen."

Az egyikből nem következik a másik.

Analóg állítás: "Nem tudok úgy vásárolni, ha nincs pénzem."

De ez nem jelenti, hogy ha van pénzem, akkor tudok. Lehet pl zárva az üzlet vagy akármi.

2016. jan. 3. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Tizenötödik, pont, az, hogy rosszul csinálja. Arra kellene odafigyelni hogy megbizz a partneredben és csak olyannal szexelni. Nem azzal, hogy még szopni sem mer gumi nélkül. Te is említetted hogy használsz, ha nem ismered. Elarulnad, hogy tudtok olyannal szexelni, akár gumiban, hogy nem vagytok biztosak benne, hogy egészséges?
2016. jan. 3. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!