Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire pedofil jellegű ha bejönnek 17-24 éves pelenka kedvelő fiúk? Szerintem irtó cukik! De az egyik barátom szerint ez iszonyat gát és beteges.26f
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 20:50
1/7 anonim válasza:
17 éves és annál idősebb személy semmilyen szempontból nem gyerek, sem serdületlen, sőt többségében már sem fiatalkorú, hanem felnőtt.
Nem vagy tisztában a szó jelentésével, vagy az használja direkt sértésként akit említesz (bár igaz, hogy mindenire rádobálják szitokszóként, csak mert fiatalabbakhoz vonzódik - de aki nem gyerek az nem gyerek), ebből kiindulva a kérdésnek sincs értelme.
2/7 anonim válasza:
És mit szeretnél csinálni egy ilyen sráccal :)?
3/7 anonim válasza:
Semennyire, ha a másik félnek is bejön, és belemegy. 17 évesen már nem gyerekek, szóval semennyire sem pedofil a dolog.
Biztos van olyan, amit te tartasz gáznak és másnak cuki.:)
4/7 anonim válasza:
15f vagyok és nekem is bejönnek a 17 körüli pelenkakedvelő fiúk.
5/7 anonim válasza:
25 éves pelenka kedvelő fiú vagyok. szerintem is cukik a pelenkás fiúk :)
6/7 anonim válasza:
A pelenkakedvelés és a pedofília két teljesen más dolog. A pelenkakedvelés (ABDL) az az infantilizmus egy fajtája és SEMMI köze a pedofíliához.
7/7 ementali válasza:
Érintettként írom, nekem is bejönnek a pelenkás fiúk.
Se nem pedofil, se nem gáz, se nem beteges. Aki ilyet mond az vagy nincs tisztába a fogalmakkal vagy sértegetni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!