Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy ha valakitöl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha valakitöl képet vagy videót kérek egyböl nemet mond? Ez olyan nagy kérés?

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2015. dec. 30. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam küldeni. Ha valaki kér, küldjön előre.
2015. dec. 30. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én küldtem már de csak úgy ha cserébe én is kapok.
2015. dec. 30. 15:22
 4/9 anonim válasza:
Azért mert akkor egyből tiltanád őket :D
2015. dec. 30. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Heteró srác vagyok..Ám akkor itt is úgy működik,mint a csajoknál..Ehhez óriási bizalom kell,és kötődés.Nem küldesz te se mindenkinek képeket,videokat magadról..csak akit szeretsz nagyon.
2015. dec. 30. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek igaza van, bizalom kell hozzá!
2015. dec. 30. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetni kell, bizalmat kiépíteni, ez akár napokba is telhet :D ÉS nem egyből azzal kezdeni, hogy "küldesz képet?"

Ha ezt kerülni akarod, ott a Chatroulette-t :3

2015. dec. 30. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert sok ember megbízhatatlan. 10 perc beszélgetés után még nem lehet tudni, hogy ki ül a "vonal" túlsó végén, így elég kockázatos a gyors képküldés. Tény, hogy praktikus lenne, hiszen ha nem jösztök be egymásnak, akkor azt jobb 10 perc után észrevenni, mint órákat, napokat, heteket beszélgetni fölöslegesen. De talán az elővigyázatosság mégis fontosabb. Tapasztalatból mondom, hogy azok a "normálisabb" melegek, akik nem mernek rögtön képet küldeni.
2015. dec. 30. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel ehhez bizalom is kell! Én se küldök képet senkinek 5-10 perc beszélgetés után.
2015. dec. 31. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!