Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb meleg srác csak szexkapcsolatot keres? 20/f
Én bi vagyok.
A nőkkel keresek szerelmet, tartós kapcsolatot, együtt levést.
A férfiak nekem csak arra jók szexuálisan, hogy magamévá tegyem a hátsójukat és leszopassam őket, amikor épp nincs nő a láthatáron.
Persze csak ebbe is meglepően sok meleg srác megy bele gondolkodás nélkül.
21/F
Én csakis hosszútávú kapcsolatra vagyok nyitott az alkalmi abszolút nem érdekel. Ha már átadom magam valakinek elvárom, hogy az ne csak 1 éjszakás kaland legyen.
18/F/Passzív
Köszönöm a válaszokat! :)
Kedves második válaszoló! Lehet, van abban valami igazság, amit mondsz, nem tudom. Nekem még nem volt barátom, én is csak a hosszútávú dolgoknak vagyok híve. Egy társra van szükségem. :)
Nem tudom, de szerintem szeretni és szeretve lenni a legjobb. Engem az alkalmi nem vonz. Lehet sokan félnek az elkötelezettségtől, vagy unalmasnak tartják a kapcsolatot. De szerintem egyszer mindenkinek eljön az a pont, amikor már társat szeretne. :)
(1# azért ne zárkózz el a fiú szerelemtől sem. Lehet pont egy fiúban találod meg a lelki társad. Sosem tudhatod. + ők is emberek, nem csak "lyukak")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!