Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki képcsere után nem ír vissza, az mit jelent? 18f
Uh hát ez egy néhéz dolog :/ több oka lehet:
1. Nem jösz be neki, sokan ugy vannak, ha nem irnak az nemet jelent
2. Egy elég érdekes dolog is szóba jöhet, még pedig az az, hogy ő nem tetszene neked, ami neki szaruk esne, mert pontosan tudja hogy semmi esélye :/ sokan nem viselik el az ilyesmit ezért is sokan kérdezősködnek mi tetszik bla bla bla, és ha talál benne valami hozzá megegyezőt küld ami még mindig nem garantalja hogy neked tetszeni fog :/ upsz ez egy kicsit részleteztem :$
3. A váratlan dolgok, teendők vagy próblémák amikre az ember talán utoljára gondolna, pedig megesik :/ vagy megeshet :/ ha megoldodik a próbléma akk ugy illik ugye hogy vissza üzen :/ de ez senkinél nem biztos, kétes a dolog
Ennyi jutott eszembe :)
Köszi, hogy mindketten ilyen normálisak vagytok. Sajnos én is jártam már úgy, hogy nem írt vissza, és azt is igaz, hogy miután megláttam milyen cuki a srác, én nem mertem már ráírni, mert tudtam, biztos nem fogok neki bejönni. Az is igaz, hogy ilyenkor illik legalább elköszönni, de az is tény, hogy a szakítás a legszemetebb dolog a világon.
Köszi, hogy ez itt szóba került, legalább én is megnyugszom, hogy tudom, másnak is fájó az ilyen dolog.
#14-es.
Én is jártam már így, hogy beszélgettem egy sráccal, küldött magáról képet, én meg inkább nem küldtem mert ugyse jönnék be neki. Ezt elmondtam és mondta, hogy akkor is látni akar, és azt mondta hogy tetszek neki. Szóval ez ízlés kérdése, mert pl. valaki nem tetszik neked, az lehet hohy másnak bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!