Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki képcsere után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki képcsere után nem ír vissza, az mit jelent? 18f

Figyelt kérdés
Csak én küldtem egy srácnak képet, ő nekem nem. Furának találom, hogy nem ír vissza, mert helyes srác vagyok. Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem reagál?

2015. dec. 30. 11:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, mégsem vagy annyira heles..
2015. dec. 30. 11:28
 2/17 A kérdező kommentje:
E-mailben történt a képcsere, nem itt az oldalon.
2015. dec. 30. 11:30
 3/17 A kérdező kommentje:
Ja, és állítása szerint ő is helyes, szóval akkor nem értem, miért nem küld. :/ 21 éves a srác.
2015. dec. 30. 11:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem talált "magáról" képet a "neten". Vagy csak simán átvert, így ő kapott egy képet es lelépett...

De lehet hogy valami más "probléma" miatt nem küldött

2015. dec. 30. 11:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Már egy hete nem írt. Én sem írtam neki, hogy miért nem küld. Nem fogok könyörögni, ha ilyen bunkó.
2015. dec. 30. 12:46
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Sok a bunkó sajnos. Van olyan akivel elkezdtem levelezni, meg minden. Kiadtuk magunkat mondhatni. Aztán egy nap nem írt többet. Én szívesen megismernélek.
2015. dec. 30. 13:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem jössz be neki, más típusú a favoritja
2015. dec. 30. 13:27
 8/17 A kérdező kommentje:
Mindig csalódik az ember. :/ Lehet, nem vagyok a favoritja, de senki nem mondta, hogy azért beszélgetek, ismerkedek vele, mert össze akarok vele költözni. Simán barátkozni is lehet, vagy ha már valaki nem tetszik a másiknak, akkor már barátság sem lehet?! Nem tudtam, hogy a barátság feltétele a jó külső. Mellesleg, tényleg helyes vagyok, nemcsak a szám jár. Képet sem azért küldtem, hanem hogy lássa, mégis kivel beszél és én is kíváncsi voltam, kivel beszélek. Valamint ha nem jövök be valakinek, akkor szerintem, azt is meg lehet mondani, nem dől össze a világ. Nem tetszhet mindenki mindenkinek.
2015. dec. 30. 14:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kinek mi számít "helyes"-nek, az egyéni ízlés kérdése. Az, hogy te helyesnek tartod magadat, az nem jelenti azt, hogy egy másik fiú is annak tart. Így valószínűleg nem jössz be neki, s ezért nem reagál. Sajnos sokan lépnek le így szó nélkül.
2015. dec. 30. 15:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Eddig kb. 15 fiúval ismerkedtem és mindegyik azt mondta, hogy helyes vagyok, nem én tartom magam annak. De lényegtelen. Nem írt vissza és kész.
2015. dec. 30. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!