Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egyszer belemegyek sráccal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer belemegyek sráccal, akkor lesz visszaút később?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, de félek ha bevállalom sráccal a szexet, akkor nem egy alkalom lesz és szeretnék normális családot, stb. Értitek mire gondolok? Tini korom óta bennem a gondolat, hogy kipróbáljam. Eddig is csak azért nem próbáltam, mert nem ismerek bi vagy meleg fiúkat.

2015. dec. 29. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Soha többé nem leszel heteró, ha letagadod, ha nem. Bi leszel. Az aktívok szeretik a szűz feneket, és ha megtetszel neki zsarolhat.
2015. dec. 29. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki dug valakivel, és utána nem diszkrét, az egy r÷hadék!

Mindegy hogy hetero, meleg, vagy leszbikus! Nő vagy férfi!

A fiúról még azt sem tudjátok mire vágyik. Sz÷pna, d÷gna, sz÷patna? Mert hogy őt d÷gják, az ellen tiltakozott!

Az emberek nagyon nagy része kíváncsi hogy milyen lenne azonos neművel szexelni. De ettől még nem mindenki meleg.

Ismerek olyat, aki az, de van családja felesége, (d÷gja, mint a lopott biciklit) de szeret szopni is!

Miért kell bántani itt valakit, aki ide jött mert tanácstalan. Úgy gondoljátok hogy az ilyen kis idióta tinik tanácsaitól lesz a világ jobb, és szebb, élhetőbb?

Szerintem próbáld ki, és ha annyira tetszik, hogy jobb mint egy nő akkor legyél bi, vagy meleg. De ha még nővel nem voltál, feltétlen próbáld ki mert nagyon jó! :-)

2015. dec. 29. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem nyomd el magadban az ilyen vágyaidat, most derüljünk ki hogy kivagy mint, 10 év múlva egy felességgel és három gyerekkel
2015. dec. 30. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!