Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A pasimat rajtakaptam az anyámmal! 30 éves és azt hittem szeret és együtt vagyunk :S én 17 vagyok és anyukám 36 éves. Igaz hogy fiatalos de akkor is :S
hát elég durva..
egyébként mióta vagytok együtt?
Ha lány lennél, akkor igaz lenne a pasidra az a népi mondás, hogy "nézd meg a lányát, fogd meg az anyját" (vagy valahogy így van) :)
Na de a viccet félretéve:
1. 17 évesen még gyerek vagy, s a tanulással kellene foglalkoznod, nem a pasizással.
2. Ha már összejössz valakivel, akkor nem egy tőled 13 évvel idősebbel kell összejönni, hanem egy magad korabelivel
3. Ha már mégis így alakult a helyzet, akkor legalább egy meleggel jöttél volna össze. Mégis mit várhatnál egy biszextől? Ők eleve könnyebben odaadják magukat bárkinek, ráadásul két irányba játszanak. Önmagában a megcsalás is fájó dolog, hát még akkor, ha nem pasival, hanem nővel csal meg.
Felejtsd el ezt a pasit úgy ahogy van, s remélem tanultál az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!