Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogok először tlálkozni a pasimmal. ő 65 kiló én pedig 85. ugye nem fogom összenyomni ha együtt alszunk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 21:51
1/11 anonim válasza:
He?
A pasid és most találkoztok először?
Ugye tudja hogy molett vagy?
He?
2/11 anonim válasza:
Én szexuális orientációmat tekintve egy másik rovatba tartozom, de köztem meg a párom között van vagy 30 kiló különbség, és eddig sem együtt alvás, sem szex közben nem nyomott agyon. :-)
3/11 A kérdező kommentje:
tuggya mert látott rólam képet meg webcamban is látott már. de nem vagyok molett csak a hasamra hízom. az nagy. de amúgy vékonyak a lábaim és a karjaim is.
2015. dec. 14. 21:57
4/11 opened paradise válasza:
Netes kapcsolat?
Egyébként nem :)
5/11 anonim válasza:
Párom és köztem több mint 40 kiló van és ha teljes testsúllyal rám fekszik, hát érzem :)
Én 88kg, ő 132kg.
Egyébként a 85 kiló már molett?
6/11 anonim válasza:
Nem fogod összenyomni, viszont én nem állítanám azt hogy a pasim, ha még sose találkoztam vele.
7/11 anonim válasza:
Szerintdemmalyd tejjesen kifogod lapitan tégedet a filyúd:D
8/11 anonim válasza:
cuki hogy emiatzt aggódsz :D
Egyébként nem fogod összenyomni. :)
9/11 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy hova hízol, akkor van rajtad felesleg bőven, igenis molettnek számítasz!!
10/11 anonim válasza:
Én 65 kg exem 130+ és ha nyomott akkor szóltam neki de ritkán fordult elő, de ez függ a párod izomzatától és csontozatától is de szerintem az a 85 kiló nem fogja összenyomni, de ha tőle is megkérdezed nem vesztessz semmit max azt mondja hogy figyelmes vagy és az ő válaszát is fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!