Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A pasimat rajtakaptam az anyámmal! 30 éves és azt hittem szeret és együtt vagyunk :S én 17 vagyok és anyukám 36 éves. Igaz hogy fiatalos de akkor is :S
Hagyd el. Ha képes volt az anyáddal lefeküdni.
De anyud tudta hogy vele jársz? Akkor miért hagyta hogy a pasi megfektesse?
1 semmi közöd hogy hány évesekkel ismerkeek! 2 nekem ez a korosztály jön be. 3 teljesen törvényes volt kapcsolatunk.
utolsónak üzenem hogy tudta, de anyám szerintem így áll bosszút hogy nekem ilyen jó pasim van és hogy mert meleg vagyok.... anyám röhög ezen...
Hát.... inkább nem mondok megjegyzést anyádra.
Próbálj beszélni a barátoddal,hogy ezt most miért. Egyébként anyád volt aki elcsábította?
Hát öhm.. figyelj azértha anyád fiatalos,akkor a pasidnak még hízelgő is lehetett az érdeklődése. Gondolom ő nem tudta mire megy ki ez az egész. Nem lett volna szabad megtennie de ezen már nem tud változtatni.
A barátoddal már beszéltél erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!