Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Többi lent
Figyelt kérdés
Volt tavaly egy srác, akibe fülig bele zúgtam, ö hetero volt de adta hogy meleg mutogatta a himbi limbijét stb kis dili volt még, de nem is ez a lényeg egy év eltelt apja megtudta kb fél éve nem is szólt hozzám semmi rosszat, és mikor iszik összes haveromnak mondja hogy ez a gyerek bu zi vigyázzatok vele meg a fiamba is bele volt zúgva stb ez ellen mit lehetne tenni? eléggé gáz haveroktól ezt vissza hallani nem vagyok nőies heteros vagyok, meg nem mondaná senki rólam hogy az vagyok.2015. dec. 28. 02:08
1/8 anonim válasza:
Jelentsd fel, hogy megsérti a becsületed.
Először prbálj meg beszélni vele, ha nem... rendőrség.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj egy 40-45év körüli 120kg cigány most álljak elé és mondjam hogy ne buz,izzon mert szerettem a fiát sajnos?
2015. dec. 28. 02:47
4/8 anonim válasza:
Szard le. A pletyka ilyen. De könyörgöm részegen kikkel van? A többi részegg a kocsámba... Gratulálok! AMúgy szívesen megismernélek. A haveroknak meg mondjad, hogy úgy tűnik van aki a vágyait másra vetíti ki, de leszarod, hisz nem vagy az...
5/8 anonim válasza:
egyértelmű: tagadj mint a vízfolyás.
Sőt, mond azt hogy az ő fia nyomult rád, pedig te hetero vagy
6/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy haverjaim már tudják rólam, de nem is zavarja őket mert jófejek csak röhögnek ezen az idiótán csak nekem esik szarul hogy ilyeneket mond az apjuk hogy: ne foglalkozzanak velem mert hogy én bu zi vagyok kerüljenek meg ilyenek.
2015. dec. 28. 18:32
7/8 anonim válasza:
Mondd meg apukádnak... esetleg pár ilyen havernak, hogy menjenek veled, nem szeretnél verekedést, de egyedül nem akarsz menni és a többi és a többi.
Beszéld meg vele, hogy ha tovább terjeszti feljelented, a az ilyen típusú romák úgyis félnek a rendőrségtől.
Esetleg mond meg apukádnak, hogy beszéljen vele.
8/8 A kérdező kommentje:
apám homofob, nagyon nem szeretném ha megtudná hogy mi a szitú velem úgy se értené meg
2015. dec. 28. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!