Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy amelyik férfi nem szereti a húst az homokos?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 15:55
1/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Azért amiért azt mondják, hogy egy férfi nem sír.
3/10 Közveszélyes Kontár válasza:
lattal mar igazi vadbarbart? na olyan egy igazi ferfi
es termeszetesen a legigazibb csak hust hussal eszik
4/10 Közveszélyes Kontár válasza:
nem veletlen hogy sokszor
oroszlanhoz, tigrishez hasonlitjak a ferfit
a not pedig nyuszihoz pl.
a ferfi a razadozo a no pedig a preda
6/10 anonim válasza:
Mármint az étkezési húst enni, vagy a női húst átvitt értelemben?
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem mondanak ilyet, soha nem hallottam.
(Ha mégis, csak egyetlen ok lehet: a feneketlen ostobaság)
9/10 anonim válasza:
Ez egy baromság. Rengeteg meleg ismerősöm van, mindegyik ínyenc és szereti a húst, viszont van aki hetero és annyira vegetáriánus, hogy még a sushit se kóstolja meg!
10/10 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg,szeretik,méghozzá a legnemesebb részt veszik a szájukba,igaz máskor meg a seggükbe dugatják ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!