Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem is érdemes análisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is érdemes análisan közösülnöm?

Figyelt kérdés
Egymás után háromszor csináltam beöntést, és még mindig nem volt tiszta.... :( Valami tanács?
2015. dec. 23. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól van már az, háromszori beöntés után.
2015. dec. 23. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet pont :O :O én is tisztítom mint 1 hülye és egyszerűen nem nem nem és nem...
2015. dec. 23. 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem se tisztul :(
2015. dec. 23. 20:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem beöntés nélkül se szokott probléma lenni :P

29N

2015. dec. 23. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez van, ettől még csinálhatod. Létezik óvszer is. Na meg a partner is tudja hova dugja,előfordulhat baleset. De 3x-i beöntéés után nem lesz gond.
2015. dec. 23. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs meg beontesenkent az 1-1,5 liter,akkor nem is tisztul ki.

Nem kell sietni,majd lesz rutinod.

2015. dec. 23. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Na tudod ki szenvedne a beöntéssel.Inkább nem szexelek úgy.Szerencsére egyik pasim sem várta el,hogy pluszban kínozzam magam előtte.
2015. dec. 23. 21:11
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
Megkúrnám a popsid! Három alkalom után már nem lesz tisztább.... Kisgyermek!
2015. dec. 23. 23:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk 1-1,5 liter egyik alkalommal sem volt...
2015. dec. 24. 07:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Nos, az egymás utáni túl nagy mennyiségű beöntések (a rektumon kívül) eljutnak további bélszakaszokba is, melyek felhígítják az ott lévő bélsárt és így közel végtelen ciklusban ismételgethetnéd. Nem tudom milyen módszerrel végzed, de nem érdemes se nagy nyomással, se nagy mennyiségű vízzel tenni a tisztítást.

Nem tudom híg volt-e a székleted legutóbb, esetleg az izgalom (nem feltétlenül nemi) kivált-e belőled hasmenésszerű állapotot (esetleg irritábilis bélszindrómád van).

Utóbbi esetén inkább érdemes beletörődni és kondomot használni, ha esetleg annak nélkülözése lenne a cél, de még "tiszta" állapotban sem..

Persze nem monogám kapcsolatban mindenképp ajánlott az óvszer használata.

Kemény széklet esetén van a legkönnyebb dolgod, ha esetleg még maradt bent valami, rövid időre kis vizet juttatsz be és egyből engedheted is ki.

Tudni kell hogy ez a traktus teljesen baktériummentes nem lesz, így ha érzésre tiszta, fölösleges elkezdeni agyon-beöntögetni.

Esetleg a kevesebb ivás arra az időre segíthet, bár fiziológiailag nem tudom mennyire előnyös.

2015. dec. 25. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!