Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes a facebook-os meleg csoportokba belépni? Van valakinek valamilyen tapasztalata velük kapcsolatban? 20/f
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazatok van! Jobban belegondoltam, és mégsem csatlakoztam egyikhez sem. Csak néha elkap egy érzés, hogy valamit lépnem kell, mert már teljesen kikészülök a színészkedés miatt. De ezek csak pillanatnyi fellángolások, és tudom, utána megbánnám a dolgot. Szóval egyelőre türelmes maradok.
Én tagja vagyok több zárt és titkos meleg csoportnak Facen és nagyon jó. Nagyon sok jó barátot szereztem a csoportoknak köszönhetően. Az évek alatt több nagyon jó közös progikat csináltunk, buliztunk, moziztunk, stb. Többször előfordul, hogy ha valakinek valamilyen segítség kell akkor segítünk egymásnak. Sok féle meleg van ezekben a csoportokban, de pont ettől jó. Az sem mellékes, hogy több olyan fiatalnak segítettünk önmagát elfogadni és felvállalni, akik hasonlóan voltak, mint Te Kérdező.
Akik meg azt írják, hogy ilyen csoportba csak azon melegek vannak, akiken látszik és polgárpukkasztóak azok nem valószínű, hogy tagjai voltak ilyen csoportoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!