Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Belezúgtam a kollégámba, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam a kollégámba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy kollégám, akibe belezúgtam. Folyton csak rá tudok gondolni.

Szerintem ő heteró. De nem vagyok benne biztos. Állítólag volt barátnője, de a közösségi oldalon nem láttam róluk képet.

Nálam miért nem működik az a bizonyos radar, amivel ki tudnám szúrni a melegeket?

2015. dec. 21. 00:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan megfordul a fejedben egy random emberről, hogy esetleg homokos? Milyen világban élnénk már, ha ez komolyan kérdés lenne? Szerencsére nagyon kevés homokos van, szóval én nem reménykednék a helyedben.
2015. dec. 21. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg, milyen világban élünk már?

Képtelen vagyok felfogni, hogy léteznek emberek, akik olyan szörnyű bűnöket követnek el az emberiség ellen, mint hogy egy szabad országban szabadon feltételeznek valakiről valamit, ami akár még igaz is lehet.

Egyáltalán hogy merészelnek reménykedni abban, hogy esetleg az is?

Hogy esetleg valóra válik az álmuk, hogy az ember, akit titokban szeretnek esetleg hasonlóan érez, vagy érezhet irántuk.

Én nem is értem ezt... igazad van 11-es, túl szörnyű ez a világ. :/

2015. dec. 22. 00:07
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

#11 es "Most komolyan megfordul a fejedben egy random emberről, hogy esetleg homokos? "

Basszus nem tudsz olvasni, a kérdező le is írta: "Szerintem ő heteró"

Igen is megfordulhat a fejében,hogy nem az. Ezzel még nem követett el bűnt, nem ölt meg senkit.

2015. dec. 22. 00:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Alapszabály,hogy házinyúlra sosem lövünk.
2015. dec. 22. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanígy vagyok és nekem sincs radarom.
2016. márc. 28. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!