Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Homoszexualitás kategória) Nagyon belezúgtam egy srácba, mit tegyek?
Szinte minden téren hasonlít rám, ugyanaz a kedvenc műfajunk/költőnk, sőt csak szuper dolgok jutnak rólla eszembe..
Azóta történt egy s más... Pl. begyógyszereztem magam, s emiatt elküldött melegebb éghajlatra.. azt mondja elmebeteg vagyok (Y) S igaza is van, mert őrülten szerelmes vagyok..
No, a kérdés fő lényege az.. hogy azóta sehogy se megy az ismerkedés, akik hódólnának nekem, mert igen, sokak szerint álmaik pasija vagyok.. o.O
De, még annak a srácnak is aki még szóba jöhetne mert szimpi stb. is azt mondom, hogy az én szívem már foglalt :O
Beleestem a szerelem pöcegödrébe, hogyan tovább?
Próbáltam kábrándúlni belőlle, de nem ment..
Mondom ezt úgy, hogy eltelt már lassan fél év.. s még mindig csak Ő jár az eszemben..
Mindig rá gondolok, próbált meggyőzni a kedves illető, hogy héé nem passzolunk sehogy se.. azt meg visszataszítónak találja hogy ennyire hasonlítunk :D
Igaza is van, mert mikor az őszön ismerkedni kezdtünk, pontosan én hittem ugyanezt rólla, azt gondoltam csak így próbál bevágodni nállam, hogy kifigyeli az érdeklődési köreimet :P
De, nem...
S, kezdem érteni a szerlmi drámákat :'( Ezekszerint, már én is úgy leszek mint XY hogy a végtelenségig csak rá várok?! :O
Vagy esetleg, írjak a szerelmemnek valami üzenetet? Én bénáztam el tökéletesen...
Persze, nem kell csodálkozzak, mert egy bizonyos személyiségteszt alapján ugyanazon körbe tartozunk, azaz neki is "magasak az elvárásai"..
Nekem, így nem voltak magasak az elvárásaim..
Csak korban,mentalitásban,ízlésben hasonlítsunk, az más téma, hogy magasságban is majdnem egymagasak vagyunk O:)
Mindenesetre, ez reménytelen szerelem...
Nem ismerjük egymást személyesn (természetesen) s itt volt egy fő gond, mert ha választana valakit azt a személyes baráti köréből tenné..
Félek, hogy ő továbbra is le**ar, s szánalmasan nevetséges maradok a szemében..
Félek, hogy nem lesz senkim, mert annak tudatában nekem nem megy az egész, mondhatni "megállapodtam"..
Talán, egy pszichológust kellene felkeressek.. de, nem tudom, ki tudna nekem ebben segíteni.
Néha vagyok csak depressziós, ezt úgy kell elképzelni hogy az egész nap azzal megy el, hogy nem szeret, hogy meg akarok hallni stb. stb.
Erőt nem tudom honnan vegyek.. azóta próbáltam ismerkedni, de annyira nem érdekel már senki de semmi csak Ő.. hogy ezt kár részletezni.
Szia.Le kell üljetek egymással négyszemközt,egy nyugodt helyen és meg kell beszéljétek a dolgokat.
Őszintén szemtől szembe A-Z-ig.
Lehet kerülgetni akár 100 évig is a dolgokat,de az nem vezet semmi jóra.
Persze könnyebb az embernek begyógyszerezni magát,mint hogy
leülne a másikkal és megbeszélné a dolgokat....
max 1 hónap?!
Én 5 év alatt se tudtam továbblépni, teljesen átérzem a kérdező helyzetét. "Könnyebb begyógyszerezni magad".. a
Annál, hogy belezúgsz valakibe akinél azt hiszed semmi esélyed kb minden könnyebb. Nem olyan egyszerű az ilyeneket csak úgy megbeszélni a másikkal. Mondani könnyű, szépen hangzik meg egyszerűen, de nagyon nem az. Dehát könnyebb ennyit odaírni..
Na mindegy.
Kérdező: ha még nem találkoztatok, akkor azt tegyétek meg záros határidőn belül. Kerülj be a személyes baráti körébe.
Amit leírtál, elég bizarr, mert úgy "szerettél bele", hogy nem is ismered.
Próbálj meg személyesen találkozni vele. Persze tiltakozni fog, de mondd meg neki, hogy nem randizni akarsz, csak beszélgetni, hogy most próbálod túltenni magad rajta. Esetleg ajánld fel azt neki, hogy ne csak kettesben találkozzatok, vagy ilyesmi, ha ez őt megnyugtatja, bár akkor kevésbé tudtok beszélgetni.
Ha nem akar személyes találkozót (ez érthető is, elvégre egyszer már begyógyszerezted magad, ebbe nem akar belekeveredni), akkor próbálj meg ismerkedni a szimpatikus srácokkal. Nem randizni, első körben, csak beszélgetni, haverkodni. Hátha lesz közöttük egy új, már reménytelibb szerelem.
Szerintem te alapvetően egy ábrándot kergetsz, és ő a valóságban nem is passzol annyira hozzád, mint gondolod. Az ilyesmi személyes ismeretségeknél jobban kiderült volna.
Az a lényeg, hogy "felébredtem". Valójában, téveszmékben éltem.. o.O
Az első megérzésem volt a jó.. pff.. a srác, egy utolsó megátalkodott b*zi.
Most is van neki, vagy 5 szeretője, ebből 3 srác még 9. osztályos.. -.-"
Ha, előbb beszéltem volna az egyik áldozatával (áldozat, mert előtte is titkolta hogy szeretői vannak rajta kívül búnuszban) akkor előbb ébredek fel csipkerózsika álmából.. azt az áldozatát, itt a gy.k-n ismertem meg tök véletlenül, amikor kiderült, megállt az eszem, de 3nap múlva, ma már végre megtörtént az a lelki változás, amire már hónapok óta vártam. ^_^
Mivel, kiderült, hogy csak egy "rajongóm" találta ki ezt hogy hátha.. meg amúgy is, azóta visszaestem, nem változott az érzésem iránta.
Beszélgettünk, a tanulásra szeretne koncentrálni, s meg kell értenem hogy meg van kötve a keze a szülei figyelik minden lépését stb.
Nem egy környéken élünk, ő másfélszáz kilóméterrel arrébb él.. olyan srácok mint én pl. meg van az ő környékén is..
Mostanság ismerkedek társkeresőn egy sráccal, de így, hogy az érzéseim teljesen megbénítanak, nem tudom mit csináljak.
A búnuszproblémám, mint sejthetitek, hogy helyes kedves teljesen idelis álomsrác vagyok.. emiatt N. hódolóm volt és van is, de ezt a srácot, még nem ismertem, lényegében akkor is rá vágytam..
vele minden jobb, de most írta, értsem meg, neki én komoly megterhelést jeletek.
Olyan téren viszont, hogy azóta már aktív dohányos vagyok..
lehet másfél év múlva mikor a környékemen az egyetemen tanúl más lesz minden.. de az sok idő, s a lemondás róla a teljes kiábrándúltságot jelenti..
Így, eléggé elveszettnek érzem magam..
Csupán szerény vígasz, hogy nem egyedi az estem..
Így, mostanság azt kívánom, bárcsak ne lennék szerelmes.. de fülig az vagyok.. megőrülök..
Talán, túl tudok lépni rajta, talán nem.. jó ideje azon agyalok mit tegyek..
Jól vagyok néha,de előtör egy emlék, vagy álom stb. s aztán újra keményen a pöcegödörben vagyok. :/
Hajaj...
"Beszélgettünk, a tanulásra szeretne koncentrálni"
Ez baromság :D Ez csak akkor elfogadható kifogás, ha a fiú épp most érettségizik, és akkor is csak pár hétig.
"meg kell értenem hogy meg van kötve a keze a szülei figyelik minden lépését stb."
Ez már elfogadhatóbb, viszont ha így van, akkor nem tud veled élni, sajnos. Randikat meg szexrandikat szervezhettek, az megoldható feltűnésmentesen, de kapcsolatról ne is álmodj.
"lehet másfél év múlva mikor a környékemen az egyetemen tanúl más lesz minden.. de az sok idő, s a lemondás róla a teljes kiábrándúltságot jelenti.."
Ha tényleg a környékre veszik fel, az klassz lenne. De addig se élj begubózva szerintem. Őt tedd talomba addig, ne levelezz vele minden nap, hanem ismerkedj azokkal, akik a környékeden laknak. Meg járj sportolni, bulizni, tanulj, dolgozz, hogy ha tényleg odaköltözik a fiú, akkor vonzó legyél számára.
"Mostanság ismerkedek társkeresőn egy sráccal, de így, hogy az érzéseim teljesen megbénítanak, nem tudom mit csináljak."
Barátkozz. Nyilván ne szexelj, ha a fejed nincs ott.
"A búnuszproblémám, mint sejthetitek, hogy helyes kedves teljesen idelis álomsrác vagyok."
Eddig nem sejtettem, mert cinikus vén róka vagyok. De ha ez így van, akkor randizz és beszélgess a hódolóiddal, valamelyikük majd csak elfeledteti veled ezt a fiút.
Sztem egy pár hónap után könnyebb lesz majd neked nélküle. Az egyetlen kérdés az, hogy ez a kb. másfél év, amíg találkozhattok, tönkreteszi-e a kapcsolatotokat, vagy utána még van esélyetek. Ez majd kiderül, addig viszont próbáld jól érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!