Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnyomhatóak a meleg gondolatok? Hogyan?
Szia!
Kellő mértékű mazohista hajlammal elnyomhatóak EGY IDEIG. De ha jót akarsz magadnak, nem nyomod el őket! Mit érnél el azzal, ha valamilyen csoda módjára megerőszakolva az agyadat tegyük fel egy ideig tényleg nem gondolsz ilyesmire. Aztán pár hét/hónap/év magány után vagy egy barátnő után rájönnél, hogy a francba, engem a fiúk vonzanak. Csak a saját idődet pazarlod úgy :/
Hány éves vagy? És régóta motoszkálnak ilyen gondolatok a fejedben? Volt már barátnőd, és ha igen, élvezted vele az együttléteket, szeretted? Fiúba voltál szerelmes már, vagy tudnál az lenni szerinted?
Ezer és ezer kérdés van, ha még nem tetted fel őket magadnak, akkor szerintem tedd meg!
Nem kell siettetni a dolgot, ha még korainak érzed, de ellene ne harcolj. Inkább akkor ne csinálj semmit, ha ennyire nem megy még az elfogadás, de ellene ne harcolj, mert úgy nem fogsz jutni semmire :/
Sok szerencsét, bátorság!
A legtöbb meleg utálja magát a melegségéért. Elnyomni nem fogod tudni hosszútávon.
Vagy felvállalod, de senki nem fog elfogadni így - ezt leszbikusként mondom, nagyon sok meleget ismerek.
Vagy egész életedben titkolod és amennyire lehet elnyomod magadba...
Jó választás nincs.
"A legtöbb meleg utálja magát a melegségéért"
A legtöbb általam ismert meleg - magamat is beleértve - egyáltalán nem utálja magát.
A korodat azért kérdeztem, mert lehet, hogy korodnál fogva épp olyan környezetben vagy, ahol nem tudod felvállalni magad vagy egyáltalán belegondolni abba, hogy valakinek elmondd :/ Mert van ilyen.
Viszont akárhány évesen ráébredhetsz, hogy nem vagy heteró.
Első voltam
És egyet értek a 16:09-es válaszolóval, én sem utálom magamat.
Ameddig nem megy az elfogadás, addig lehetnek gondok, de ha ezen túl van az ember, akkor már szóba sem jön ilyesmi :)
Remélem Te is eljutsz idáig minél előbb, Kérdező!
(megint az első voltam)
3-as vagyok, leszbikus. Én nem utálom magam, boldog vagyok egy másik nővel. De akiket ismerek melegeket mind utálják magukat.
És legyünk őszinték, Magyarországon ma a társadalom elutasítja a melegeket, még minket leszbikusokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!