Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteróként ha kipróbálom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként ha kipróbálom fiúval lehet gondom belőle?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy egy vékony fiatal fiúval kipróbálom a szexet. AZonban félek, hogy milyen gondom lehet belőle. Pl: Nemibetegség, kiderül, nyakamra jár, többet akar, stb.

Meg a másik parám, hogy ez hogy szokott menni? Mert nem szeretnék pl napiszarra kerülni, ezért képet az arcomról nem adnék ki.

2015. dec. 18. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Heteróként biztos nem lehet belőle bajod... tekintve hogy nem vagy heteroszexuális.
2015. dec. 18. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Ne vedd fel az oltást. Igenis lehetsz heteró. Bár ha nem 1x alkalom lesz akkor valóban bi vagy.:)
2015. dec. 18. 09:31
 3/10 kiskivancsi79 ***** válasza:

Chaten konnyen talalsz magadnak partnert de persze nem tudhatod milyen is lesz a partner, mennyire megbizhato... stb.

sok sikert a kereseshez.

2015. dec. 18. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond,nem sokara bevezetik az oktatasban is,hogy ilyen kerdesek ne legyenek.A vallas mar meghajolt a nyomas alatt,mar csak egy telefon es tantargy lesz.
2015. dec. 18. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Ha képet nem küldesz, akkor senki nem akar veled találkozni. Te nem akarnád hogy néz ki a másik, mielőtt dugsz vele?

Én is kipróbáltam már a szexet így és simán küldtem képet. Nem tudom hogy lehetnek ilyen félelmeid, hogy kiderül vagy kikerülsz napiszarra.

Nekem is beba-.szna az életembe, ha kiderülne, de ilyentől sosem féltem, hogy megtudják. Ez már irracionális félelem a részedről.

Ha gumiban töcsköltök, akkor nem kapsz betegséget.

Ha előre megbeszélitek hogy dugni fogtok és több nem lesz, akkor abba is belemennek.

Jó hogy eszedbe jutnak ilyenek, de ne aggód és ne gondold túl ezeket ennyire.

2015. dec. 18. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Te sose voltál heteró.
2015. dec. 18. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet belőle problémád, nemi beteg se leszel... Nyugodtan próbáld ki, ettől még lehetsz heteró
2015. dec. 18. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Attól, hogy megfordult benned...attól a pillanattól nem vagy te heteró.
2015. dec. 18. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Muszáj, hogy vékony és fiatal legyen?

Am én nem szeretek képet küldeni, szerintem egy érett ember első találkozáskor el tudja dönteni, hogy akarja-e. Pár perc buszozásba meg senki nem hal bele.

2015. dec. 20. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Hiv fertőzött leszel
2016. máj. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!