Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteróként ha kipróbálom fiúval lehet gondom belőle?
Arra gondoltam, hogy egy vékony fiatal fiúval kipróbálom a szexet. AZonban félek, hogy milyen gondom lehet belőle. Pl: Nemibetegség, kiderül, nyakamra jár, többet akar, stb.
Meg a másik parám, hogy ez hogy szokott menni? Mert nem szeretnék pl napiszarra kerülni, ezért képet az arcomról nem adnék ki.
Chaten konnyen talalsz magadnak partnert de persze nem tudhatod milyen is lesz a partner, mennyire megbizhato... stb.
sok sikert a kereseshez.
1. Ha képet nem küldesz, akkor senki nem akar veled találkozni. Te nem akarnád hogy néz ki a másik, mielőtt dugsz vele?
Én is kipróbáltam már a szexet így és simán küldtem képet. Nem tudom hogy lehetnek ilyen félelmeid, hogy kiderül vagy kikerülsz napiszarra.
Nekem is beba-.szna az életembe, ha kiderülne, de ilyentől sosem féltem, hogy megtudják. Ez már irracionális félelem a részedről.
Ha gumiban töcsköltök, akkor nem kapsz betegséget.
Ha előre megbeszélitek hogy dugni fogtok és több nem lesz, akkor abba is belemennek.
Jó hogy eszedbe jutnak ilyenek, de ne aggód és ne gondold túl ezeket ennyire.
Muszáj, hogy vékony és fiatal legyen?
Am én nem szeretek képet küldeni, szerintem egy érett ember első találkozáskor el tudja dönteni, hogy akarja-e. Pár perc buszozásba meg senki nem hal bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!