Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteróként ha csak arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként ha csak arra vágyom, hogy kielégítsen egy fiatal fiú akkor is biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Mármint ez később rosszabb lesz? Érdemes egyáltalán kipróbálni? VAgy ha nem csinálom akkor nem lesz folytatás? Gondolom értitek. Van aki kipróbálta 1x és soha többé?
2015. szept. 19. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem feltétlenül. Talán csak kíváncsi. 22/F

Még én sem tettem semmit, de azért érdekelne, milyen lenne ha...

2015. szept. 19. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ti nagyon nem vágjátok, hogy mi az a hetero. :D
2015. szept. 19. 17:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Vágom mi a heteró, de érdekel ez is. De csak néha. Hol érdemes belecsapni ha úgy döntök, meg hogyan? Meg van akinek ok így szeritetek h csak ennyi?
2015. szept. 19. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Te búza vagy heteró kizárt! XD
2015. szept. 19. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
te nem hetero vagy az is biztos
2015. szept. 19. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel miért ne próbálnád ki? És ha tetszik, miért baj, ha máskor is csinálod? Sok fiú vevő a szexkapcsolatra, nekem is volt több is.

21f/bi

2015. szept. 19. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal, amit #6 ír.

Ha valamit elfolytasz, az attól még létezik. Nem attól lesz valaki homoszexuális, bi vagy heteró, hogy elfojtja-e a vágyait vagy sem, hanem attól, hogy vannak-e bizonyos vágyai.

Ha vágysz valamire, és azzal másnak nem ártasz, akkor mindenképp érdemes kipróbálni.

Mi van, ha tetszeni fog? Akkor rájöttél, hogy eddig ez hiányzott az életedből. :) Miért ne csinálnád azt, ami kellemes? Csak nem holmi h*lye, begyepesedett, középkori felfogás miatt?

2015. szept. 20. 06:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha ez izgat, akkor te bizony biszex vagy.

De sajnos, ha sosem próbálod ki, csak szeretnéd kipróbálni - akkor is...

2015. szept. 21. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!