Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha heteróként 1 alkalommal kipróbálom fiúval, utána lesz még ilyen vágyam?
Nem ertem, miert megy ennyire a kategorizalas szexualitas teren. Az vagy, aki vagy, ne aggodj a kategoriak miatt.
Kepzeld el igy: Legyen az elet egy kocsmazas, es a heterok isznak alkoholt, a homoszexualisok meg nem.
"Ha egy este nem iszok alkoholt, akkor lesz meg utana ilyen vagyam?" Fene tudja, lehet. De igazabol senkinek semmi koze ahhoz, mikor mit iszol, amig nem zavarod masnak a szorakozasat.
"utána lesz még ilyen vágyam?"
Ha eleve van már olyan vágyad, hogy egy "fiúval kipróbáld", akkor van benned némi biszexuális hajlam, de az elnevezésnek tényleg nincs nagy jelentősége.
Olvastam már itt ebben a szexualitás rovatban olyat nem egyszer, hogy valaki valaki szerint full heteró férfiak is csinálnak olyat, hogy koleszban, edzés után öltözőben stb. egymásnak kiverik, vagy egymást leszopják.
Ha valaki szerint ettől ő még heteró, tőlem akár leszbikusnak is tarthatja magát, a lényegen nem változtat.
Azt, hogy neked milyen élmény lesz, ha kipróbálod, amiről írtál, szerintem senki nem tudja megmondani előre.
Keress egy meleg pasit akinek megmondod nyíltan, hogy én hetero vagyok de ki szeretném próbálni milyen egy másik pasival sexelni.
18/F/M
Kedves Kérdező!
Mi a helyzet? Már kipróbáltad?
Nem hiszem.
Sok homoszexuális férfi jön rá a beállítottságára azután, hogy több nővel is volt. Nem az fogja meghatározni, hogy mit szeretnél, hogy mit próbáltál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!