Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít perverznek? Van itt hozzám hasonló? Hogy sikerült ezt a partnereddel elfogadtatni?
ez semennyire nem számít perverznek sőt ezt kellene csinálni mindig minden behatolás előtt engem is izgat :D
csak az a fura számomra, hogy nem is szeretnél aktust
és nem értem hogy passzív miért nem vevő rá ha csak nem arról van szó hogy nem akarod neki betenni
Mindegy, hogy fétis, vagy nem. Ha neked ez tetszik, hajrá. :) Szerintem nem durva. Biztos van olyan, akinek ez tetszik. Csak meg kell találnotok egymást. Amúgy én azt hittem a passzívok szeretik az ilyet. :/
Ha meg kapcsolatra kerül a sor, akkor pedig egymáshoz kell alkalmazkodni. Lehet majd a barátodnak is lesz extra kívánsága, akkor lehet egymás kedvére tenni. :)
Szűz lányként számomra ez inkább bizalomgerjesztő, mint taszító. Szerintem a homoszexuális, még tapasztalatlan, passzív fiúk is így érezhetnek.
Arról nem is beszélve, hogy az anális szexnél finomabban kell bánni a passzív féllel, hiszen az a testrész nem a behatolásra lett "kitalálva". Szóval, én azt mondom, hogy ez nem fétis és nem kell miatta szégyenkezned. :)
Nekem nagyon tetszik 😉
16f/meleg/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!