Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki leírná pontosan, hogy milyen érzés az első anális szex?
Figyelt kérdés
Ki szeretném már nagyon próbálni, csak nem tudom, mire számítsak.2015. dec. 12. 16:54
1/11 anonim válasza:
engem is érdekelne, én is ki szeretném már próbálni, csak nincs egy megértő pasi sem :/ meg a lányos alkat nem nagyon jön be senkinek 21f
2/11 anonim válasza:
ha lány vagy akkor szar ha fiú akkor szaros : D
3/11 anonim válasza:
elözö vagyok bocs nem néztem a kategóriát.....nektek jó :)
4/11 A kérdező kommentje:
#1: mennyire vagy lányos?
2015. dec. 12. 17:22
5/11 anonim válasza:
Hidd el 1-es, hogy pont a lányosokat keresik :)
Én kövér vagyok, semmi esélyem
6/11 anonim válasza:
1-es vagyok: vékony alkat, formás fenék, szélesebb csípő... de mindenki a férfiasat keresi
7/11 A kérdező kommentje:
#6: ez (rám legalábbis) nem igaz. :)
2015. dec. 12. 17:33
8/11 A kérdező kommentje:
#5: mennyire vagy kövér?
2015. dec. 12. 17:37
9/11 anonim válasza:
Én pl a dagikat szeretem. A párom is 130kg és növésben van ;)
10/11 anonim válasza:
6-os vagyok.
#1 Ha gondolod, küldj képet privátba. megnéznélek. Nekem pont a vékony nőiesek az esetem ;)
Kérdező: Most erre mit mondjak? Egy kövértől kérdezd, hogy mennyire kövér? Szerinted mennyire vagyok megelégedve magammal, ha saját magamat is lekövérezem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!