Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek alapján meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján meleg vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. Ma voltam először nővel, de nem állt fel rendesen.. A csaj szerint azért mert túl vastag a farkam és a gumi meg túl vékony és elszorítja a vért.. Nem mondtam neki de vannak meleg hajlamaim, fantáziáim, eddig úgy voltam vele hogy ez csak biszex hajlam. Ma viszont nem tudom.. nem is volt jó vele, de lehet csak azért mert nem állt fel rendesen. Pedig a lányokat nézem meg az utcán a fiúkat egyáltalán nem, de vannak fantáziáim a férfiakról is amik éppenséggel erősebb mint a nőknél. Csak nőt tudok szeretni. Elsősorban olyan melegek írását várom akik voltak már nővel.
2015. dec. 11. 19:28
 1/10 A kérdező kommentje:
nagyon meg vagyok ijedve hogy nem ment..
2015. dec. 11. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
voltam nővel és nekem felállt, de továbbá is meleg vagyok. szerintem te is az vagy. próbáld ki olyan lánnyal, aki tetszik, meg persze pasival is, aztán majd meglátod mi az ami tetszik neked.
2015. dec. 11. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megijedni. A legtöbb meleg vagy biszex átmegy ezen az orientációs zavaron. Először is szerezz egy rendes gumit. ;) Aztán csak olyan emberrel szexelj aki szimpatikus, akiben megbízol. Próbáld ki mindkét nemmel és meglátod mi lesz. Ezen túl kell esned de be aggódj. Minden rendben lesz. 👍
2015. dec. 11. 19:44
 4/10 A kérdező kommentje:
nem akarom férfival kipróbálni
2015. dec. 11. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kipróbálnod semmit, amit nem akarsz.

Ne ijedj meg. A legtöbb embernek akadnak elvétve meleg gondolatai - és ettől még nem azok. A fantázia és a valóság teljesen más!

Attól, hogy nem ment ezzel a csajjal a szex, még nem vagy meleg. Pláne ha egyéjszakás dolog volt. Te magad írtad, hogy a nőket nézed meg az utcán, és hogy csak nőt tudnál szeretni. Tehát akkor?

2015. dec. 11. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
En hetero vagyok ,szerintem nem vagy homokos.Talan csak az a csaj nem vonzott elegge szexualisan vagy pedig ideges vagy faradt voltal,lehet csak azert nem mukodott a szerszam
2015. dec. 11. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
velem is pontosan ugyanez van szórol szóra. De nálam, ha arra a nőre már csak gondolok akibe szerelmes vagyok, azonnal fel áll, pedig már egy éve nem láttam. Szerintem ez csak fantazialás, másoknál is van ilyen. Keress nőt magadnak, legyél szerelmes és nem fogsz többé ketelkedni magadban.
2015. dec. 11. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:
28F
2015. dec. 11. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs nem vagyok meleg, 7-es voltam.
2015. dec. 11. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
én még nem voltam nővel, de simán lehetséges hogy meleg vagy
2015. dec. 13. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!