Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ha szeret megteszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha szeret megteszi? Esetleg túl kemény lenne ez?

Figyelt kérdés
A barátom megcsalt a legjobb barátnőmmel. Azt mondta bármit megtenne, csak bocsássak meg. Arra gondoltam olyat tegyen amit utálna. Így egy meleg vagy bi fiút keresnék és a pasimnak hagynia kéne orálisan kielégítenie magát. Már ha feláll neki. Mit gondoltok? Direkt nem olyat csináltatnék vele, mint h megdugni vagy ilyesmi és nem vmi vén pocakos emberrel... Azt akarom ő is kínlódjon. Neki is rossz legyen. Ez szerintem olyan lenne. Már 3 napja érlelem ezt.

2015. dec. 10. 17:48
1 2
 11/20 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Tudom,hogy legszívesebben belevernéd a buksiját a falba,biztosan fájdalmas dolog,ha megcsalnak.

De oka van,hogy ezt tette.

Talán,hogy már nem szeret.

Ha az emberek szeretik egymást,akkor soha nem akarnák megbántani a másikat.

Hiába fogod büntetni,hiába fogod bántani vagy sérteni,attól még megtette.

Hidd el,most éhezel a bosszúra,de aztán úgyis nehéz lesz a szívednek.

Inkább hagyd őt el,ne is beszélj vele,csak lépj tovább.

Ha könyörögni fog,büntesd azzal,hogy csöndben oda mondod neki,hogy nincs már rá szükséged.

Vagy ne mondj semmit,az jobban fáj,hogy ha nem tudja mi miért történt.De szerintem leesik majd neki,ha otthagytad.

2015. dec. 10. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha a "legjobb" barátnőd hátbaszúr, milyen a többi? Ez még undorítóbb mint a megcsalás.
2015. dec. 10. 19:00
 13/20 A kérdező kommentje:
A kérdésekre válaszoljatok kérlek és ne a döntésem meg az ő tettének okait firtassuk. Az a mi ügyünk.
2015. dec. 10. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztem feküdj le a legjobb barátjával
2015. dec. 10. 19:12
 15/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Oké,hülye ötlet,mit vársz,hogy majd belemegy?!

Szerintem ő fog inkább veled szakítani,de mindegy.

Ne hallgass senkire,majd pofára esel,már elnézést.

2015. dec. 10. 19:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez véletlen lenne?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..

Ha igen, akkor innet tudsz további jó tanácsokat olvasni 😊

2015. dec. 10. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést te írtad ki tegnap is?
2016. febr. 24. 10:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem, de kommenteltem hozzá. Arról újra eszembe jutott, hogy ezzel még tartozok :)
2016. febr. 24. 10:29
 19/20 anonim ***** válasza:
istenem de gáz-.- komolyan szerinted ez bizonyítja a szeretet? hány éves vagy te jó isten...meg is érdemled te is. ilyen szánalmas kicsinyes embereket...
2016. febr. 24. 11:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Ítélkezz nyugodtan. Szerencsére te se Isten vagy, így nem a te véleményed alapján kell élnem. :)
2016. febr. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!