Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ha szeret megteszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha szeret megteszi? Esetleg túl kemény lenne ez?

Figyelt kérdés
A barátom megcsalt a legjobb barátnőmmel. Azt mondta bármit megtenne, csak bocsássak meg. Arra gondoltam olyat tegyen amit utálna. Így egy meleg vagy bi fiút keresnék és a pasimnak hagynia kéne orálisan kielégítenie magát. Már ha feláll neki. Mit gondoltok? Direkt nem olyat csináltatnék vele, mint h megdugni vagy ilyesmi és nem vmi vén pocakos emberrel... Azt akarom ő is kínlódjon. Neki is rossz legyen. Ez szerintem olyan lenne. Már 3 napja érlelem ezt.

2015. dec. 10. 17:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
akkor inkább ő elégítse ki a másik embert orálisan. nem így lenne a logikus? Amúgy szerintem ez eléggé gyerekes gondolkodásra vall. nem lenne egyszerűbb szakítani?
2015. dec. 10. 17:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég szánalmas dolog. Az is lehet, kiderül biszex és még élvezni is fogja, és ezek után te leszel csalódott.

Amúgy meg, az is lehet emiatt annyira megutál hogy többet beszélni se akar veled.

Az is lehet, hogy megteszi, de mindig megmarad egy utálat irántad és ez hosszú távon szakításhoz fog vezetni.

Azt ajánlom inkább beszéljétek meg, és ne akarjatok rosszat a másiknak.

2015. dec. 10. 17:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Csald meg te is 1-1...
2015. dec. 10. 17:55
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha szeretne, nem csalt volna meg, erről ennyit.
2015. dec. 10. 17:55
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Lehet bántani őt, de megértem. Engem is csaltak már meg. Szereti még a srácot ezért büntetné. Amúgy meg ettől valóban nem lesz sok baj. Tegye csak meg. Tuti találsz itt jelentkezőt rá:)
2015. dec. 10. 18:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A barátnődet és a pasidat is hagyd ott. Keress értelmes embereket.

Egyébként nem rossz ötlet, de én hátatfordítanék mindkettőnek.

2015. dec. 10. 18:06
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Főleg a normálisat. Hogy lehet itt találni rá fiatal pestit?
2015. dec. 10. 18:13
 8/20 anonim ***** válasza:
hülyeség szerintem. ki tudja, lehet még élvezné is. fiúk jobban csinálják, ezt tapasztalatból mondom. inkább ő neki kellene csinálnia, ha gondolod írj, 19f/m
2015. dec. 10. 18:19
 9/20 anonim ***** válasza:
25F bi Bp
2015. dec. 10. 18:25
 10/20 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne h még nem csinálta ezt már egy srác/sráccal? Ezt az élményuket (mert fiatalon sokan kiváncsiak és sok mindent kiprobálnának) nem igazán osszák meg a srácok a barátnőikkel. Ha feláll neki akkor élvezni fogja azt garantálom, ha nem akkor meg nem történik semmi. Ezzel nem tudsz visszavagni.
2015. dec. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!